DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Siyasiler’den hain Teröre karşı ortak ses BİZİ BÖLEMEZLER

Siyasiler’den hain Teröre karşı ortak ses  BİZİ BÖLEMEZLER

Siyasiler’den hain Teröre karşı ortak ses

BİZİ BÖLEMEZLER

Önceki gün Beşiktaş Bursaspor maçı sonrasında İstanbul Beşiktaş ilçesinde hain terör örgütü tarafından polislerimize yönelik saldırıda bir çok emniyet mensubu ve sivillerimiz hedef alınmıştı. Beşiktaş’ta yaşanan bu elim olay sonrasında ilçemiz siyasi parti başkanlarından ortak açıklama tek ses olarak geldi.

Dün akşamki yapılan hain terör saldırısında Ak parti ilçe başkanı İdris Alp’in basın açıklaması. Alp Yapılan bu sardılılar aslında Türkiye’ye yapılmıştır diyerek önemli  açıklamalarda bulundu.

Gelin Teröre inat el ele olalım

Alp sözlerine şu şekilde başladı ” Dün gece İstanbul’da yapılan bir bütümn olarak Türkiye’yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Hain ve alçakca yapılan bu terör saldırısında şehit olan polis kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralı olan kardeşlerimize ve polislerimize Allah’tan şifa diliyoruz. Bu hain saldırıda sivil vatandaşlarımızda şehir olmuştur. Bizim güvenliğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan polisimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

Bir araya gelip kardeş olacağız, kimseyi kimseden ayırmayacağız

Alp konuşmalarının davamında ise ” Mahalemizde, işyerimizde,trfikte görev yapan en yakınımızdaki polislerimizle bir araya gelip onlara Başsağlığı diliyoruz. Mevlid Kandillerini tebrik ediyoruz. Yüce Rabbim yaralılarımıza acil şifa versin, Şehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine ve bizlere acil şifalar versin. Ülkemizi tüm terör saldırılarından korusun” diyerek sözlerine son verdi.

CHP Gölcük İlçe başkanı İsmet İşeriden açıklama 

CHP Gölcük İlçe Örgütü Başkanı İsmet İşeri,Terör olayları hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu. İşeri açıklamasında şu sözleri dile getirdi ” Ülkemiz son günlerde önemli bir siyasi süreçten geçiyor. Artan terör olayları ülkenin her tarafını korkuyla yaşanır hale getirmiş durumdadır. Böylesine tüm ülkeyi saran terör karşısında bütün siyasi partilerin birlikte hareket etmesi gereği ve sorumluluğu vardır. Terörde gelinen nokta bir partinin tek başına aşacağı sorun olmaktan çıktı” dedi.

Herkes Birlik ve beraberlik içinde olması lazım
Devamında ise İşeri ”  Çok acı bir olay, sıkıntılı günler yaşıyoruz. Türk ulusunun başı sağolsun. Nekadar tedbir alınsada terör belası devam ediyor. Bundan yığmicaz, Terör belasını yenmek zorundayız. Devletin kararlı bir duruş sergilemesi lazım. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan bu belayı da defedeceğiz. TBMM’nin Bu sorumluluktan hiç kimsenin kaçma lüksü bulunmamaktadır. Bu mesele bir ulusal sorun haline gelmiştir. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Farklı düşünebiliriz. Ama terör konusunda birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Böylesine ulusal mesele haline gelen süreçte terör üzerinden iç siyasi malzeme yapılmaması gerektiğine inanıyorum. Çünkü ülke hepimizin, ölen vatandaşlarımız bizim vatandaşlarımız. Suçsuz ve günahsız bu insanlarımızın ölüm korkusu içinde olmamaları özgür ortamda yaşamaları başta iktidarın olmak üzere tüm siyasi partilerin ortak sorumluluğu bulunmaktadır” diyerek sözlerine son verdi.

Çakır Allah büyüklerini yaşatmasın

MHP ilçe başkanı Bilal Çakır yaptığı açıklama da şu sözleri dile getirdi ” Nefretle kınıyoruz. Allah büyüklerini yaşatmasın, dış güçlerin oynuna gelmeceğiz. ilk olmayacak sonda olmayacak, şuanda 15 Temmuz’un intikamını terör ve ekonomik kriz yaratarak almaya çalışıyorlar. Böylesine ulusal mesele haline gelen süreçte terör üzerinden iç siyasi malzeme yapılmaması gerektiğine inanıyorum.

Hiç Kimse Bu Ülkeyi yıkamaz

Mevlid Kandillerini tebrik ediyoruz. Yüce Rabbim yaralılarımıza acil şifa versin, Şehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine ve bizlere acil şifalar versin. Ülkemizi tüm terör saldırılarından korusun.Bu mesele bir ulusal sorun haline gelmiştir. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama ortak mesele şuanda hepimize yapılan saldırıdır ve bu mesele çözümlenene kadar el birliğiyle hainlere ve bölücülere fırsat vermeyeceğiz” dedi

TERÖR YÜZÜNDEN ŞEHİT OLAN ASKER VE POLİSLERİMİZ CANIMIZI YAKIYOR”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, yaşanan terör olayları ve saldırıları nedeniyle şehit olan asker ve polislerin tüm Gaziler olarak kendilerini oldukça üzdüğünü belirterek, temennilerinin bir an önce ülkemizin terör olaylarından kurtulması olduğunu ifade etti.

Arslan,Vatan toprağı için mücadele edip canını veren şehitlerimize çok şey borçluyuz”

Uzun süredir süren operasyonlarda artan şehit haberlerinin ülkeyi yasa boğduğunu ifade eden Başkan Arslan, temennilerinin bir an önce şehit haberlerinin son bulmasını olduğunu ifade etti. Başkan Arslan, konu hakkında yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti: “Vatan topraklarında yaşanan terör olaylarını üzüntüyle takip ediyor, terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polislerimizin üzüntüsünü derinden yaşıyoruz. O bölgede teröristlerle mücadele eden asker ve polislerimize Allah güç kuvvet versin.Bu ülkenin bayrağına, toprağına göz dikenlerin bir an önce bu ülkeden temizlenmesini istiyoruz. Bizler dış güçlerin ülkemizdeki kirli oyunlarının son bulup, kaos ortamının bitmesini diliyoruz. Genç yaşta vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden askerlerimize ve polislerimize bizler çok şey borçluyuz. Vatan uğruna şehit olanların ismi gönüllerden asla silinmez. Son zamanlarda artan şehit haberlerinin son bulmasını diliyorum.  Vatan için savaşan asker ve polisimizin Allah yardımcısı olsun” diyerek açıklamalarını bitirdi.

Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Savaş Toprak ise yaşanan hain olaydan sonra yapmış olduğu basın açıklamasında şunları dile getirdi.

TOPRAK “ BU OLAYLAR BİZİ BİRBİRİMİZE DAHA ÇOK KENETLİYOR”

15 Temmuz sonrasında içimizde ki ve dışımızda ki hainler gün geçmiyor ki hainliklerini yapmasınlar. Bizleri 15 Temmuz ile yok etmeye çalışan hain mihraklar bugün ise bizleri terör ve ekonomik krizler ile bölmeye çalışıyorlar ama başaramayacaklar, bunu da biliyorlar. Her yapılan hain terör saldırısı terörün nasıl korkak bir garabet olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Yaşanan bu olaylardan sonra bizler her zaman ki gibi birbirimize daha çok bağlanıyor daha çok güçleniyoruz, bizleri bu şekilde birbirimizden ayırmaya çalışacaklarını sanıyorlar. Bu topraklar bin yıldır Türk toprakları ve Atatürk’ün de dediği gibi “ Bu memleket ilelebet payidar kalacaktır”. Kandilden bir gün önce gerçekleştirilen bu hain saldırı da tüm şehitlerimize Allahtan rahmet yararlılarımıza acil şifalar diliyor, büyük Türk milletinin ve İslam aleminin kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

bilal-cakir-300x200 idris-alp ismet-iseri-1-540x360 mehmet-arslan-360x360 savas-toprak-ulkucu-isciler-dernegi-baskani

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.