DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Soğuk havalar balık tezgahını vurdu

Soğuk havalar balık tezgahını vurdu

 

Adnan Menderes İş Merkez’inde hizmet veren Rizeli Kardeşler balık lokantası sahibi Mehmet Ali Kurtuluş balık fiyatları hakkında bazı bilgiler verdi.

Balığın alıcısı çok

Gölcük Adnan Menderes İş Merkezi’nde bulunan Rizeli Kardeşler Balık Lokantası Sahibi Mehmet Ali Kurtuluş, balık fiyatlarının bugünlerde yükseldiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu: “Balık ne kadar da yüksek fiyattan satılsa balığın alıcısı çok. Hava değişimi nedeni ile fiyatlarda farklı şekiller almaya başladı. Biz tezgahlarımızda müşterimin her çeşit balık ihtiyacını karşılamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Soğuk hava balık fiyatlarını da vurdu

Kurtuluş, sözlerinin devamında şunları dile getirdi: “Hava şartları pazarı olduğu kadar balık tezgahlarını da vurdu. Fiyatların daha artacağı konusunda bilgi vermek yanlış olur. Bu yıl yasak kalktığından balık bolluğu yaşıyorduk. Havalar bu derece soğumasaydı bereket devam ederdi. Ama benim yine de tahminim fiyatlarda çok olmasa da düşme yaşanabilir. Tezgahta fiyatlar şu şekilde: Hamsi 10 TL, Karadeniz mezgit 10 TL, Karadeniz Çinekop 25 TL, Barbun 25 TL, Tekir 20 TL, İstavrit 20 TL, Sarı kanat 30 TL, Çupra 20 TL, Palamut tane 10 TL den tezgahlarda yerini aldı.

dsc_0004dsc_0002

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.