DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TAZİYE ZİYARETİ

TAZİYE ZİYARETİ

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’ndan İlçe Emniyet Müdürü Keskin’e

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi terör saldırıları sonucunda şehit olan polislerimiz için Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’i makamında ziyaret etti.

Denlikol, “Yaşanılan saldırıları lanetliyoruz”

Son 10 günde yaşadığımız iki terör saldırısı sonucunda kaybettiğimiz 58 şehidimiz ile ülkemiz adeta sarsıldı. Yaşanılan saldırılar yüzünden şehit olan polislerimiz, askerlerimiz ve vatandaşlarımız için Türk Milleti büyük üzüntü yaşadı. Gerek ülkemizde gerekse ilçemizde halkımız asker ve polisine sahip çıkarak onlara olan sevgilerini gösterdi. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimi Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’i ziyaret ederek taziye temennilerini iletti. Başkan Denlikol, “Yaşanılan terör saldırılarından ötürü hayatlarını kaybeden asker ve polislerimiz içimizi kanatmıştır. Asker ve Polislerimize yapılan bu haince bu namertçe saldırıları en derin duygularımızla lanetliyoruz. Siz değerli İlçe Emniyet Müdürümüze taziye ziyaretinde bulunmak istedik. Haince saldırılar sonucunda şehit olan tüm asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Türk Milletine sabırlar diliyoruz” dedi.

Keskin, “Şehitlerimiz için çok üzgünüz”

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, ziyaret için Gölcük Kültür Dernekleri Platform’u Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetimine teşekkür ederken, terör saldırıları yüzünden şehit olan meslektaşları ve askerler için üzgün olduklarını belirtti.

img-20161216-wa0007 img-20161216-wa0008 img-20161216-wa0006

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.