DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TERÖRE DUR DİYECEK KUDRETE SAHİBİZ

TERÖRE DUR DİYECEK KUDRETE SAHİBİZ

TESUD’dan terör saldırılarına kınama

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şubesi Başkanı Metin Akyol ve Yönetimi ülkemizde ard arda yaşanan terör saldırıları münasebetiyle basın açıklamasında bulundu. Başkan Akyol ve Yönetimi yaptıkları açıklamada terörü lanetlediklerini belirtti.

Akyol, “Vatanımıza yönelik terörist faaliyetlere karşı koyacak güç ruh ve kudret sahibi olduğumuz haykırıyoruz”

TESUD Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol ve Yönetimin yaptığı basın açıklaması şöyle, “Mensubu olmakla gurur ve şeref duyduğumuz Yüce Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğine yönelik saldırılar yüreklerimizi dağlamaya devam ediyor. Ateş düşen ocaklarla bizlerde yanıyor, kahroluyoruz. Şehit kanlarıyla sulanmış, Gazilerimizin kahramanlıklarıyla bezenmiş Atatürk’ümüzün Cumhuriyetiyle taçlandırdığı ver her birimize emanet ettikleri bu güzel vatanımıza yönelik terörist faaliyetlere karşı koyacak güç ruh ve kudret sahibi olduğumuz haykırıyoruz.”

“Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz”

“Milletimizin huzur ve menfaati için görev yaparken hainler tarafından şehit edilen kahraman emniyet mensuplarının acılarını paylaşıyor, şehit ailelerine ve emniyet teşkilatına başsağlığı sivil vatandaşlarımızla birlikte yaralılarımıza acil şifa dileklerimizi iletiyoruz.”

“Dünden daha çok birlik ve beraberliğimizi arttırmış bulunuyoruz”

“Türk Milletinin Şehit ve Gazilerine layık olabilmek, Cumhuriyetimizi korumak, ülkemizi layık olduğu seviyeye çıkartmak için TESUD Gölcük Şubesi Yönetimi ve tüm üye Emekli Subaylar dünden daha çok elele gönül gönüle vererek birimiz hepimiz, hepimiz birimiz anlayışı içinde çalışmalarını arttırarak halkımızla beraber olmaya devam edecektir. Tüm Emniyet mensuplarımıza, Güvenlik güçlerimize ve Türk Silahlı Kuvvetler Mensuplarına görevlerinde üstün başarılarla birlikte şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Gazilerimize şükranlarımızı sunarız. “

15592475_643934159120058_1932850301_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.