DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

UFKA YOLCULUK’TAN TANITIM TOPLANTILARI

UFKA YOLCULUK’TAN TANITIM TOPLANTILARI

Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür Yarışması’nın ilimizdeki idareci ve öğretmenlere yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantıları İzmit Antikkapı Restoran’da devam ediyor.

Türkiye genelinde organize edilen Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür Yarışmaları’nın ilimiz organizasyonunu yürüten Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü tarafından İzmit Antikkapı Restoran’da düzenlenen bilgilendirme toplantılarının geçtiğimiz akşamki konukları İzmit ilçesinde görev yapan idareci ve öğretmenler oldu.

Yoğun ilgi gösterilen programa Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Aslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhterem Aktaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Dilek, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’da katıldı.

Verilen yemeğin ardından program Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Arkan’ın yarışma hakkında verdiği bilgilendirme sunumu son buldu. Sunumda yarışmanın amacı, şartnamesi, sınav, ödüller ve kitap temini noktasında bilgilendirme yapıldı. Türkiye genelinde yapılan en büyük sivil yarışma ve sınav organizasyonu için tüm idareci ve öğretmenlerden gönüllü destek talebinde bulunuldu.

Beş toplantı düzenleniyor

Geçtiğimiz hafta başlayan bilgilendirme toplantılarında 21 Aralık Çarşamba Gölcük ve Karamürsel, 22 Aralık Perşembe Başiskele, Kartepe ve Kandıra ilçelerine yönelik toplantı düzenlendi. Bu hafta ise 26 Aralık Pazartesi akşamı İzmit öğretmenleri, 27 Aralık Salı akşamı Körfez ve Derince öğretmenleri misafir ediliyor. Son bilgilendirme toplantısı ise 29 Aralık Perşembe akşamı Gebze Ahmet Pembegüllü Kültür Merkezinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerine yönelik düzenlenecek.

Resmi Kurumlardan İzinli Olarak Yapılan Organizasyon

Ufka Yolculuk 5. Bilgi ve Kültür Yarışması; Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından kurumlara gönderilen yazılar ile yarışmanın duyurusu ve katılım noktasında destekleniyor.

Her Yaştan Katılıma Açık Yarışma

Yarışmanın İl Sorumlusu Yakup Ünal;  “Her yaşa yönelik olarak 8 ayrı kategoride düzenlenen “5. Ufka Yolculuk Kültür Yarışması”nın bu yılki konusu Kur’an-ı Kerim meali olarak belirlendi. Yarışmaya başvurular da 19 Şubat 2017 tarihine kadar devam ediyor. Sınavımız ise 26 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşecek.” açıklamasında bulundu.

Dereceye Girenlere Büyük Ödüller

Türkiye genelinde dereceye girenlere 46 Umre + para ödülleri ve teknolojik aletler verileceği yarışmada ilimizde dereceye girenlere ise toplam 155 gr altın ödül olarak verilecek. Yarışma hakkında geniş bilgi ve katılım için ufkayolculuk.com adresi ziyaret edilebileceği bildirildi.

logo-01 1 2 3 4 5 6

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.