DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VALİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU ELAZIĞ BASKİL VE SİVRİCE BELEDİYE BAŞKANLARINI MAKAMINDA KABUL ETTİ

VALİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU ELAZIĞ BASKİL VE SİVRİCE BELEDİYE BAŞKANLARINI MAKAMINDA KABUL ETTİ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 1991-1992 yıllarında Kaymakam olarak görev yaptığı dönemde Elazığ-Baskil Belediye Başkanı olan rahmetli Hacı Salih Akmurat’ın oğlu  Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat  ve Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak’ı makamında kabul etti.

Kabullerinden dolayı teşekkür etti

Elazığ Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat , Vali Güzeloğlu , görev yaptığı dönemde ilçelerine yapmış olduğu değerli hizmetlerinden dolayı saygıyla anıldığını ve unutulmadığı belirterek,  Baskillilerin selam ve sevgilerini  iletti ve bir süre sohbet ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise,  her iki belediye başkanına millete hizmet yolunda çalışmalarında  başarılar temennisinde bulunarak, Baskil ve Sivrice ‘deki vatandaşlara selam ve sevgilerini ileterek,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

01-medium 02-medium

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.