DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VALİMİZİN SPORA BU KADAR DÜŞKÜN OLMASI BİZLER İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

VALİMİZİN SPORA BU KADAR DÜŞKÜN OLMASI BİZLER İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Darıca Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ve futbolcuları ile bir araya geldi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu, Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü binası önünde, Gebze Kaymakamı Darıca Kaymakam Vekili Mehmet Arslan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençler Birliği Spor Kulüp Başkanı Mehmet Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kulüp yöneticileri karşıladı.

Darıca Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk yaptığı konuşmalarında; ”Sayın Vali burada ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Valimizin spora bu kadar düşkün olması bizler için büyük bir şans” diyen Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetlerini belirterek, teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ın yaptığı konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; “Türkiye bir büyük ülke, bir büyük devlet ve millet olarak yoluna kararlılıkla devam ediyor. Hedeflerimize inançla, azimle her geçen gün daha yaklaşıyoruz. Bizlere bu vatanı emanet eden aziz şehitlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyoruz.

BİZ; BİR ÖLEN, BİN DOĞAN BÜYÜK BİR MİLLETİZ

Biz; bir ölen, bin doğan bir büyük millet olarak, yılmadan, yorulmadan şehitlerimizin emaneti olan bu vatanı gelecekte daha iyiye ve güzele taşımak kararlılığı ile yürüyeceğiz. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tabi bu açıdan baktığımız zaman Kocaeli bu büyük yürüyüşe çok önemli zenginlikler sunan, Türkiye’nin gelişme, kalkınma hedeflerine ulaşmasında çok önemli derinlikleri olan bir büyükşehir.

Her alanda olduğu gibi spor alanında da Kocaeli’mizin bu zenginliğini görüyoruz. Bu nokta da sporu bir bütün olarak ve futbolu da birleştiren, buluşturan, insanlarımızın yaşadığı kentte bağlılığını çoğaltan, çok önemli bir spor ve de etkinlik olarak görüyoruz.

 

TÜRKİYE KUPASINDA GRUPLARA KALAN VE KENTİMİZİ TEMSİL EDEN DARICA GENÇLERBİRLİĞİ SPORUNA BAŞARILAR DİLİYORUM

Daha önceki ziyaretlerimizde; Darıca İlçemizin, İlimizin bu anlamda değer katan, zenginlikleri olan, çok özel bir ilçesi olduğunu vurgulamıştık. Son dönemde Darıca’nın yaşadığı zenginliklere ve ortaya konulan şüphesiz gelişme çizgisine Darıca Gençlerbirliği’ni de sayma gereği var. Gerçekten hem Darıca ismine hem Kocaeli’mizin profesyonel süper lig takımlarımızla maç yapacak bir başarıda aynı grupta buluşacak bir perspektifte ve Türkiye’de Darıca ve Kocaeli kimliği üzerinde çok özel ev sahipliği boyutuna taşıdılar. Ben bu başarısından ve ortaya konulan çabadan dolayı kulüp başkanını, yönetimini, teknik kadromuzu, sahada ter döken futbolcu kardeşlerimizi ve şüphesiz onları destekleyen, bu kimliği sahiplenen tüm taraftar ve sportmenleri ile tüm bu çalışmalara çok özel bir çaba sarf eden, katkı veren Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ı ve katkıda bulunan bütün arkadaşlarımızı kutluyorum.

En son Kocaeli’ndeki oynana maçta çok olmak istiyordum, ama toplantı nedeniyle katılamadım, ama buradan da söz veriyorum, en kısa sürede tribünde Darıca Gençler Birliğini izlemek istiyorum.

KOCAELİ’NİN BÜTÜN TAKIMLARI BİZİM TAKIMIMIZ VE ORTAK DEĞERİMİZ

Kocaeli’nin bütün takımları bizim takımımız ve ortak değerimizdir. Biz Kocaeli olarak daha öteyi hep hedefliyoruz. Futbolun birleştiriciliğinde, spor ahlakı içerisinde, centilmence, her maçına ailece gidilen, gidilip izlendiğinde keyif alınan bir etkinlik olmasını istiyoruz.

Bundan sonra hem ligde, hem kupada, hem gelecek hedeflemesinde takımımıza içtenlikle başarılar dileyen” Vali Güzeloğlu ve beraberindekiler futbolcularla birlikte Darıca Gençler Birliği Spor kulübünü gezdiler.

Darıca Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Mustafa Özcan, Vali Güzeloğlu’na katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, günün anısına üzerinde Hasan Basri Güzeloğlu yazan Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü formasını takdim etti.

6 1 2 3 4

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.