DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YILBAŞI EĞLENCESİYLE ŞEHİTLERİN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYIN

YILBAŞI EĞLENCESİYLE ŞEHİTLERİN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYIN

Şehitlerimizin yasını tuttuğumuz ve halen vatanı için çarpışan mücadele eden askerlerimizden kötü haber gelmesin diye kulak kabarttığımız bir ortamda Yılbaşı kutlaması ve piyango çekilişi yapmak buna ortam hazırlamak büyük bir yanlıştır. Hele Piyango’ya milli demek bu millete hakarettir şeytan işi bir pislik olan kumarın her çeşidini organize eden piyango İdaresinin millilikle ne alakası var bu millet için milli kelimesi kutsal bir kelimedir birleştirici bir kelimedir takımın millisi olur marşın millisi olur. Eğitimin millisi olur ancak aileleri parçalayan insanları sefil duruma düşüren kumar organizasyonu olan Piyango’nun millisi asla olamaz.

Allah’ın yasakladığı kumar organizasyonunu yapan piyango idaresi milli kelimesi ile meşrulaştırılamaz. Hükümetimiz İvedi olarak Piyango’nun başındaki milli kelimesini kaldırmalı ve milli değerlerimizi kirletmemelidir

UTANÇ VERİCİ

Ayrıca devlet eliyle yılın en büyük kumar organizasyonu yapılması ve bunun büyük ikramiye olarak sunulması ülkemiz için utanç verici bir durumdur 37 milyon piyango bileti alan vatandaş büyük ikramiye kime çıkacak diye devletimizin televizyonundan canlı yayında takip edecek. Düşünün ki koca millet yeni bir yıla kumarla giriyor. Kumarla başlanılan yıldan kime ne hayır gelir, bu yıldan ne beklenebilir?

Devletimiz vatandaşımıza büyük ikramiye vermek istiyorsa piyango idaresine fes etmeli ve kumarla mücadele etmelidir. Vatandaşını kısa yoldan çok kazanç hevesine sürüklememeli, alın terinin emeğin kutsallığını yüceltmeli insanlarımızı üretmeye çalışmaya teşvik etmelidir.

NESLİMİZİ KORUYALIM

Anayasanın 58. Maddesine göre vatandaşımızı her türlü zararlı işlerden korumak devletin asli görevidir. Maalesef Büyükşehir belediyesi bu Anayasal görevi yanlış anlayarak meclisinde aldığı kararla yılbaşı akşamı saat 3’e kadar Belediye çalışanlarımızı asker ediyor.

Zihnen eğlence ve piyangoya hizmet eden bir yaklaşımla gençlerimizi vatandaşımızı nasıl koruyacağız. Lütfen insanların zihin dünyasında kötü imaj bırakacak işlere son verin. Neslimizi koruyacak, yetiştirecek hassasiyetlerimize özen gösterin, Şehitlerimize saygılı davranın, insanlarımızın saygısını kazanın.

SAADET PARTİSİ KOCAELİ MAHALLİ İDARELERDEN SORUMLU

İL BAŞKAN YARDIMCISI İBRAHİM İLHAN

0df25edc-971e-4933-8bb4-1ab545e67bcf

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.