DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yılın son imar toplantısı yapıldı

Yılın son imar toplantısı yapıldı

Büyükşehir, ilçe belediyelerin katılımıyla imar toplantısı gerçekleştirdi

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyelerinin katılımıyla her ay düzenlenen imar koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Sekapark Restoran 2’de yapılan toplantıda 2016 yılının genel bir değerlendirmesi yapılırken, kırsal konut alanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

TÜM BELEDİYELERDEN TEMSİİLCİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Selim Çepni ve ilçe belediyelerinin ilgili temsilcileri katıldı. Dairesi Başkanı Günler, yılın son toplantısında genel bir değerlendirme yapacaklarını ifade etti.

KOCAELİ’YE YAKIŞIR HİZMETLER

Toplantıda konuşan Başkan Vekili Özak, “Kırsal konut alanlarıyla ilgili konuda görüşleri almak istiyoruz. Karşılaşılan sorunlar nelerdir, ne tür çözümler tavsiye ediyorsunuz? Bu konu 243 köyümüzü ilgilendiren bir konu ve bu ay karara bağlayacağız” dedi. Oda başkanı Çepni de, Yapı Aplikasyon ve Fenni Mesuliyet konusunda bilgiler verdi.

2 3 4 1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.