DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ELLİBEŞ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARADA

BAŞKAN ELLİBEŞ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARADA

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yönetiminde yapılan Olağan Mahalle Muhtarları Ocak Ayı toplantısı Gölcük Belediye Sanat Galerisi Çok Amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Başkan Ellibeş’in yanısıra, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Sedaş Vardiya Amiri Coşkun Abiş, Kocaeli Büyükşehir Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı sorumlusu Hasan Ömer Bayrak ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.

Ellibeş, “Bu geleneği sürdüreceğiz”

Ocak ayı toplantısında mahalle muhtarları sırayla söz alarak kendi bölgelerindeki sorunları, sıkıntıları, halkın istek ve taleplerini anlatarak çözüm üretilmesi noktasında görüş belirttiler. Başkan Ellibeş, ‘Bu geleneği göreve başladığı günden itibaren her ay düzenli olarak devam ettirerek birlikte başarmaya devam edeceğiz’ diyerek, bu birliktelik içerisinde önümüzdeki süreçte de hizmetlere ve projelere devam edeceğiz.

“Uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Ellibeş konuşmasına devamla, Bu çalışmaları yaparken siz değerli muhtarlarımızın da sorunlarını, fikir ve düşüncelerini dinledikten sonra yaptığımız çalışmalarla yaşadığımız kente daha iyi hizmetlerin yapılmasını hep birlikte sağlayacağız. Muhtarlarımız bizlerin mahallelerdeki temsilcisi ve bu anlamda da koordineli olarak çalışmaya Gölcük’ün sorunlarını birlikte çözmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Ayrıca Başkan Ellibeş, Gölcük sınırları içerisinde kar ve yoğun yağışların getirdiği zorluklarla büyük bir özverili ile mücadele eden tüm kurum ve kuruluşlara ve muhtarlara gönülden teşekkür etti.

img_0239 img_0247 img_0254 img_0232

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.