DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kardeşlik hukukunu öğretmeye devam edeceğiz’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kardeşlik hukukunu öğretmeye devam edeceğiz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul idarecilerden verilen eğitim hakkında detaylı bilgi aldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. 28 Derslik kapasiteli olan okulda incelemeler gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu’na, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’de eşlik etti. Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizde ki ve kentimizde ki tüm okullarda kardeşlik hukukunu öğretmeye devam edeceğiz. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz bugün dünden daha değerlidir” dedi.

AYNI KARARLILIKLA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLECEK

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu Muhammet Salih Çeğil, Okul Aile Birliği Başkanı Rukiye Kılınç ve 15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Ahmet Korkmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, okulun tüm katlarını gezerek incelemelerde bulundu. İnşaat sürecinde olan bölümler hakkında idarecilerden detaylı bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Okul Aile Birliğinin de yer aldığı görüşmede, “Bu ilim yuvalarından dün nasıl teröre, kine, karmaşaya ve kaos cephelerine karşı duran nesil yetiştirildiyse bundan sonra aynı kararlılıkla çalışmalara devam edileceğine inanıyorum. Bu anlayış bizim vazgeçilmezimizdir” dedi.

EVLATLARIMIZIN UFKU VE HAYALİ OLACAK

Millet olarak birliğimizi yıkmayı hedefleyen iç ve dış kaynaklı terör örgütlerinin asla başarılı olamayacağını vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnsanımızla birlikte buna asla izin vermeyeceğiz. İnanıyor ve biliyorum ki bu millet kazanacak, hainler kaybedecektir. İşte bunu da ülkemizin tüm ilim yuvalarında okuyan neslimizle yapacağız. Dünyaya hâkim olan her gelişmede evlatlarımızın ufku ve hayalleri olacak. Bu enerjiyi ortaya çıkaracak olanlarda gençliğimizdir” diye konuştu.

YAKIN ZAMANDA TAM PERFORMANSLA HİZMET VERECEK

Çayırova Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve idarecileriyle olan birlikteliğinde okulun çalışmaları ve mevcut durumu hakkında da bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, görülen eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanacağı ve çevrede ki farklı okullardan yeni öğrencilerin geleceği bilgisini de aldı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, spor alanlarının oluşturulması ve geliştirilmesi konusunda da desteklerini ifade ederek ziyaretini tamamladı.

2 3 4 1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.