DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, “Şehit Polis Fethi Sekin, imanıyla görevini yaptı”

Başkan Karaosmanoğlu, “Şehit Polis Fethi Sekin, imanıyla görevini yaptı”

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’de Toplum Sağlığı Merkezi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederken vatandaşlarla da bir araya geldi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Toplum Sağlığı Merkezi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Aynı zamanda ilçe merkezinde ve Ereğli’de vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Karaosmanoğlu, yerel ve genel gündemin nabzını halkla beraber tuttu.

YÜZLERCE İNSANIMIZIN ÖLDÜRÜLMESİNİ ÖNLEYEN KAHRAMANDIR

İlk olarak Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı’ya konuk olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, burada görev yapan polislerle de yakından ilgilendi. Sohbet eden ve görevlerinde polislere başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, İzmir’de ki terör saldırısında polis memuru Fethi Sekin’in büyük kahramanlık göstererek şehit olması nedeniyle emniyet teşkilatına bir kez daha sabırlar diledi. Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Fethi Sekin şehidimiz alnının akı ve imanıyla görevini yaparken, yüzlerce insanımızın öldürülmesini de önleyen bir kahramandır. Onu yetiştiren anne babaya ve ailesine, sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” dedi.

ALLAH ZALİMLERE VE HAİNLERE FIRSAT VERMESİN

Canımız başta olmak üzere birçok değerimizin emniyet teşkilatımıza emanet olduğunu vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Halkımızın güvenliğini temin eden teşkilatımız için yerel yönetimler olarak bizlerde görülen eksiklikler noktasında destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Allah zalimlere ve hainlere fırsat vermesin. Emniyet teşkilatımız diri ve canlı olursa bizde o kadar kendimizi güvende hissederiz. Allah emniyet teşkilatımızın yolunu açık etsin ve memleketimizi korusun” diyerek sözlerini tamamladı.

MİLLETİNE İNANAN KALBİ İMAN DOLU EVLATLARIMIZ VAR

Ziyarette Başkan Karaosmanoğlu’na eşlik eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’da, emniyet teşkilatımıza üzüntülerimizi bu birliktelikte ifade ettiklerini söyleyerek açıklamasında şunlara değindi: “Rabbim bir daha böyle acıları ülkemize yaşatmasın. En büyük temennimiz bir daha bu saldırılara maruz kalmamaktır. Ancak biliyoruz ki, memleketimiz üzerinde hesapları olan içeride ve dışarıda birçok zalim ile hain var. Ama onların önünde ki en büyük engel emniyet teşkilatımız, askerimiz ve milletimizdir. Vatanına ve milletine inanan, kalbi iman dolu evlatlarımız var.”

GENEL VE YEREL GÜNDEMİN NABZINI HALKLA BERABER TUTTU

 AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İlçe Başkanı Recep Demirel’in de katıldığı ziyaretlerin diğer bir durağı da Karamürsel Toplum Sağlığı Merkezi oldu. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkanlar Karaosmanoğlu ve Yıldırım, sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar dilediler. Daha sonra kent merkezinde ve Ereğli’de ki vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Karaosmanoğlu, yerel ve genel gündemin nabzını halkla beraber tuttu.

hsnc3649 hsnc3664 hsnc3694 hsnc3720 hsnc3533 hsnc3555 hsnc3575 hsnc3635

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.