DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Teşkilatlarla uyum projelerimize olumlu yansıyor”

Başkan Karaosmanoğlu, “Teşkilatlarla uyum projelerimize olumlu yansıyor”

Kocaeli AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Başkan Karaosmanoğlu, Yeni Anayasa ve referandum sürecini değerlendirdi. Yönetim Kurulu üyelerine Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgide aktardı.                                                          

 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katıldı. Yeni anayasa ve referandum sürecinin konuşulduğu toplantıda, Büyükşehir yatırımları hakkında AK Parti Yönetim Kuruluna bilgi veren Başkan Karaosmanoğlu, “Teşkilatlarla uyum projelerimize olumlu yansıyor. Başta sizler olmak üzere ilçelerimizde ki teşkilat üyelerinden gelen önerileri de hızlı bir şekilde değerlendiriyoruz” dedi.

SİYASİ ÜSLUP VE VATANDAŞLA OLAN BİRLİKTELİK ÇOK ÖNEMLİ

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına katılarak birçok farklı konunun ele alınmasıyla birlikte, AK Parti siyaseti ve bununla ortaya koyulan iletişim şekli üzerinde açıklamalarda yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Neyle karşılaşırsak karşılaşalım teşkilatlar ve bizler siyasi üslubumuzla birlikte vatandaşımızla olan birlikteliğimiz çok önem arz etmektedir. Dün nasıl insanımızla yan yan omuz omuza hareket ettiysek aynı şekilde bugünde yarında aynı anlayışla siyasetimize devam etmeliyiz. Unutmamalıyız ki halkımız siyasi üslubun kalitesine çok önem veriyor” açıklamasını yaptı.

PROJELER HAKKINDA YÖNETİM KURULUNA BİLGİ VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, ulaşım, projeleri başta olmak üzere altyapı, üst yapı, çevre, gençlik çalışmaları gibi birçok konuda yönetim kurulunu bilgilendirdi. AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyelerinden gelen sorulara da cevap veren Başkan Karaosmanoğlu, önerileri de dikkatlice not etti.

ziya3452 ziya3456 ziya3458 ziya3444

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.