DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Tüketimden değil üretimden itibar kazanmalıyız’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Tüketimden değil üretimden itibar kazanmalıyız’’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze MÜSİAD Şubesi ile bir araya gelerek ekonomik gelişmelerin yanı sıra kentle ilgili konularda istişare etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi Başkanı Ali Kurt ve yönetimini konuk etti. Görüşmede Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz’de göreve geldiğimiz günden bu yana sanayici ve iş adamlarımızla el birliği içinde çalışıyoruz diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerle yaptığımız görüşmelerin, fikir alış verişlerinin kentimize ve hemşehrilerimize hizmet olarak dönmesi bizleri gururlandırıyor” dedi.

“SORUNLARIN DEĞİL ÇÖZÜMLERİN PARÇASIYIZ”       

Sanayicilerimizle, iş adamlarımızla ortak yaptığımız çalışmaları gördükçe mutlu oluyoruz diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugün dünyada ki ekonomik gelişmeler, sanayi ve ticaret çarkının durması veya yavaşlaması bir yana hızlandırılmasını gerektiren bir sorumluluğun altındayız. Gerek bizler kamu olarak ve gerekse de sizlerle bu sorumluluğu hep beraber taşıyoruz. Yapmamız gereken, sorunların değil, çözümlerin bir parçası olmaya çalışarak, temel gerçeklerimizi toplumun tüm kesimlerine ve ilgili kurumlara en iyi şekilde anlatmak olacaktır” diye konuştu.

“EKONOMİ ÜZERİNDEN SALDIRIYORLAR”

Çalışmalarımızı ve projelerimizi; uzun vadeli bir vizyonla, Türkiye’nin güçlü bir endüstri ve ticaret ülkesi olması hedefiyle yürüteceğiz vurgusuyla açıklamalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu konuda bilişim teknolojisine yatırım yapacağız. AR-GE’yi teşvik edeceğiz. Markalar oluşturacağız. Ülkemizin ve firmalarımızın marka değerlerini yükselteceğiz. Bugün ülkemiz ikinci bir kurtuluş savaşı veriyor. Geziyle, 15 Temmuz Darbe girişimiyle, DEAŞ’la, PKK’yla, FETÖ’yle başaramadıklarını bu kez de ekonomi üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Ülkemizi sıkıştırıp diz çöktürmek istiyorlar. Ama bu oyunu da el birliğiyle inşallah aşacağız” ifadelerini kullandı.

29 OCAK’TA OLAĞAN GENEL KURUL YAPILACAK

İnsanlar için aş ve iş üreterek kutsal bir çabanın içinde olan iş dünyamız sanayicimiz, getirisi kendisine uzun vadede dönebilecek olan yatırımları sadece kendisi için değil, ülkenin ve toplumun geleceği için de yapıyor. Sanayicimizin bu ulvi çaba ve anlayışının kıymetini iyi biliyoruz. Tüketimden değil, üretmekten itibar kazanmaya çalışan bir toplumsal bilinci yaygınlaştırmamız lazım” diyerek sözlerini tamamladı. Görüme karşılıklı fikir alışverişinin ardından, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Kurt’un 29 Ocak’ta gerçekleştirilecek 19. Olağan Genel Kurula Başkan Karaosmanoğlu’nu davet etmesiyle son buldu.

IMG_5540

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.