DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni anayasa prangaları kaldıracak”

Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni anayasa prangaları kaldıracak”
08.01.2017
856
A+
A-

Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni anayasa prangaları kaldıracak”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele 52’inci Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılarak gündeme dair konulara değindi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı 52’inci İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılarak gündeme dair konulara değindi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Milletvekili M.Akif Yılmaz, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus ve teşkilat mensuplarının katıldığı birliktelikte anayasa paketi, yerel hizmetler ve siyasi gelişmeler ele alındı.

GENELDE 14 YILI GERİDE BIRAKTIK

AK Parti Başiskele İlçe Danışma Meclisi toplantısında genel iktidarda 14 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yerelde de 13 yılı Mart ayında geride kalacağını söyleyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Eski tabirle beldelerimizi birleştirerek kurduğumuz tüm ilçelerimize çok güzel hizmetler ortaya koyduk. Altyapı, üstyapı, çevre, eğitim, sağlık ve sosyal hizmetlerde gerçekten Türkiye örnek ve model çalışmalar gerçekleştirdik. Hayatın akışı içerisinde projelerimiz ve gördüğümüz eksiklikleri tamamlamak için çalışmaya devam edeceğiz.”

DEVŞİRDİKLERİ VE SATIN ALDIKLARI BEYİNLERİ SALDIRTIYORLAR

Konuşmasına mükemmeliyetin sonu yoktur diyerek devam eden Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Bu anlayışla ekiplerimizle çalışıyoruz. Yurt dışında ki örneklere artık hayranlıkla bakan bir ülkeyi geride bırakmanın sevincini yaşıyoruz. Bugün batı dünyası bize kıskanç gözlerle baktığını görüyoruz. Enerjimiz ve üretimimiz arttıkça ülkemize gıpta ile bakılıyor. Bundan dolayıdır ki ülkemizde ve yaşadığımız coğrafyada terör örgütlerini taşeron olarak kullanıyorlar. Milletimizin ülke savunmasında ki ölüme yürüyüşünü düğüne gider gibi gittiklerini ve şehadet şerbetini nasıl sevgiyle içtiğini onlarda görüyorlar. Bundan dolayıdır ki karşımıza çıkamazlar. Devşirdikleri ve satın aldıkları beyinleri kinle düşmanca yetiştirerek bize saldırtıyorlar. Kırsalda biten bu mikrop yuvalarını tüm emniyet güçlerimizle ülkemizin de her noktasında yok edeceğiz” ifadelerini kullandı.

REFERANDUM SÜRECİNDE İYİ ÇALIŞMALIYIZ

Ülkemizin üretim üssü haline geldiğini ve organize sanayi bölgelerinin geliştiğini de sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bununla birlikte milli birliğimiz ve kardeşliğimiz her şeyin önündedir. Her birey çalışıyor ve üretiyor. Bunun daha çok gelişmesi için referandum sürecinde çok iyi çalışmalıyız.  Başiskele yüzde seksenin üzerinde oy almalıdır. Bu referandum Türkiye’nin ayağındaki bağları, çer çöpü ve prangaları kaldıracak bir anayasa referandumu olacaktır” dedi.

ÖNÜMÜZÜ KESMEK İÇİN MÜCADELE EDECEKLER

Kardeşliğimizi daha fazla tesis edeceğiz ve ötekileştirilmeye kesinlikle müsaade etmeyeceğiz de diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’ye örnek ve model çalışmayı referandum sürecinde bir kez daha samimi olarak çalışarak gayret gösterelim. Yapılan bu güzel hizmetleri referandumla taçlandıracağız. Sandıkları evet oyu ile doldurmalıyız. Önümüzü kesmek için mücadele edecekler, bizlerde inançla sabırla yolumuza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. İlçe danışma diğer konukların konuşmalarıyla tamamlandı.

 

hsnc4263 hsnc4330

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.