DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği Suriyeli kardeşlerini unutmadı HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği Suriyeli kardeşlerini unutmadı  HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
22.01.2017
1.186
A+
A-

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği Suriyeli kardeşlerini unutmadı

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yurt içi ve Yurt dışı yardım faaliyetleri ile tanına Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, düzenledikleri yarduım kampanyası ile 24 tonluk yardım TIR’ını dün ilçemizden Suriye’ye gönderdi.

‘Hayrınıza vesile’ sloganı ile yardım hizmetlerini sürdüren Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği hazırladıkları yardım TIR’ını Suriye’ye gönderdi.

24 TONLUK YARDIM

Yaşanan iç savaş nedeniyle Suriyeli vatandaşların zor günler geçirdiğini, bu nedenle yardım TIR’ının ağırlıkla kuru bakliyat ve undan oluştuğunu belirten Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz, gerçekleştirdikleri yardım kampanyası hakkında şu sözleri söyledi: “İnsani yardım organizasyonu ile faaliyetlerini sürdüren derneğimiz, yurt içinde ve yurt dışında binlerce ailenin, yetimlerin, kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmuştur. Son günlerde Halep’te yaşanan insanlık dramı nedeniyle mağdur olan Halep halkının ihtiyaçlarını karşılamak ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için yardım kampanyalarımıza devam etmekteyiz. Yaşanan bu insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün olmadığından Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği olarak bir yardım kampanyası başlattık. Beşir Derneği olarak yurt genelinde başlatmış olduğumuz ‘Suriye-Halep Yardımları’ kapsamında yürüttüğümüz insani yarım çalışmalarımız neticesinde bugün Gölcüklü hayırsever kardeşlerimizin destekleri ile bir tır dolusu yardım gönderiyoruz. Organize yardım toplama çalışmalarımızda Semerkand Vakfı ve Tümsiad’ın destekleri için teşekkür ediyoruz.”

GÖLCÜK HALKINA TEŞEKKÜR

Yapılan yardımlarına ilçe halkının çok büyük katkısı olduğunu ifade eden Yılmaz, “ İlçe halkımız yardım konuları olduğu zaman, buna kayıtsız kalmayarak elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Gölcüklü hemşehrilerimiz Suriye’ye de kayırsız kalmadılar. Ben ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yardım tırının hazırlanmasında maddi manevi desteğini esirgemeyen halkımız çok büyük emek sarf etmiştir. Allah hepsinin hayırlarını kabul etsin” dedi.

IMG_0810 IMG_0837

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.