DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÇEKİCİ MADENİ

ÇEKİCİ MADENİ
  1. Sokakta altın buldular

Gölcük’te geçtiğimiz aylarda başlatılan park ihlalleriyle mücadele özellikle 61. Sokakta gözle görülür şekilde sürüyor. Gün içinde 61. Sokakta birçok araç hatalı parktan ötürü çekiliyor. Araç sürücüleri hatalı parktan bıkmazken, yetkililer hatalı parka asla taviz vermiyor.

Sürücüler park ihlalini umursamıyor

İlçemizde park ihlallerine karşı başlatılan mücadele son sürat devam ediyor. Gölcük’ün mahalle ve sokak aralarında park yapılması yasak alanlara araçlarını bırakan sürücüler döndüklerinde araçlarının çekildiği gerçeğiyle karşılaşıyor. Bu durum 61. Sokakta her gün onlarca kere yaşanıyor. Yetkililerin her seferinde uyarmasına karşı sürücülerin araçlarını park yasağı olan alanlara bırakması dikkat çekiyor. 61. Sokak bu durumdan ötürü çekiciler için madene dönüşmüş durumda. Vatandaşlar bu sokakta her gün onlarca araç çekilirken, araçlarını bu alana bırakan sürücüleri şaşkınlıkla izlediklerini ifade ediyor. Yetkililer park ihlaline karşı asla taviz vermezken, 61. Sokakta Çekiciler birçok aracı çekecekmiş gibi duruyor.

1.sayfaya IMG_0846 IMG_0852

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.