DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇORUM ENGELİNİ AŞMAK İSTİYORUZ

ÇORUM ENGELİNİ AŞMAK İSTİYORUZ

Gölcükspor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş,

Altay deplasmanında yenilgisizlik serisini 11’e çıkartan, Play-Off mücadelesinde yoluna emin adımlarla devam eden Gölcükspor, Çorum Belediyespor ile pazar günü sahasında oynayacağı maçın ilk çalışmasını dün İhsaniye Stadı’nda yaptı.

İzinli olan Fatih, Sami, üniversite sınavı olan Tümay, dizini aldığı darbeden dolayı tedavisi süren Berke çalışmaya katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Yunus, Cemal, Onur, Sedat ve Emirhan düz koşu yaptı. İstasyon çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yapıldı.

Çorum engelini aşarak artık Play-Off hattındaki yerimizi almak istiyoruz

Gölcükspor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, “Rakip çok sert oynadı, bizi bu yolla sindirmeye çalıştı. Zor bir deplasmandı. Cemal’in kaçırdığı pozisyonlar, direkten dönen topumuz var. Kazanabilirdik. Diri, inançlı olmasak kaybedebilirdik de. Değerli bir puanla döndük” dedi. Tokuş, bu hafta Çorum Belediyespor ile yine zorlu bir maça çıkacaklarını belirtti, “Uzun haftalardır iyi bir çizgi yakaladık, bunu sonuna kadar devam ettirmek,  Çorum engelini aşarak artık Play-Off hattındaki yerimizi almak istiyoruz” dedi.

Yusuf Tokuş

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.