DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, tüm Gazetecilerin

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın açıklaması yayınladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Halkın tarafsız ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesinde gazetecilerimize önemli görev ve sorumluluk düşmektedir. Bu bağlamda gazeteciler, şartlar ve imkanlar ne olursa olsun görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, topluma doğru bilgi ve haber akışını sağlamak açısından önemli bir misyonu olan kimselerdir. Bu sebeple gazetecilerimizin gösterdikleri çabalar hiç kuşkusuz takdire şayandır.

Gazetecilerimiz yakın tarihimizde demokrasimizin kesintiye uğratılmaya çalışıldığı 15 Temmuz darbe girişiminde millet iradesini hiçe sayan vesayetçi anlayışlara artık itibar etmeyerek üstlerine düşen görevi layığı ile yaptılar. Bununla beraber AK Parti hükümetleri boyunca gazetecilerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde atılan adımlar ulusal ve yerel medyamızın gelişimi açısından da önemli bir rol oynamıştır.

Hızlı ve doğru haber iletmeyi ilke edinerek çalışan yerel ve ulusal basın mensuplarımızın, çalışanlarının, dünden bugüne emeği geçen bütün çalışanlarımızın, tarihimize değerli notlar düşerek görev yapan, yazılı, görsel ve işitsel basınımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.