DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GAZETECİLER MASA TENİSİNDE YARIŞTI

GAZETECİLER MASA TENİSİNDE YARIŞTI

KOGACE ve GTÜ Turnuva düzenledi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) ile Gebze Teknik Üniversitesi işbirliği ile cemiyet üyelerine yönelik olarak Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Bu yıl 1’incisi organize edilen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan turnuvanın ilk şampiyonu, finalde rakibi Ferdi Işık’ı 3-1 yenen Levent Altun oldu.

Gebze Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvada müsabakaları Masa Tenisi Federasyonu’ndan resmi hakemler yönetirken, cemiyet üyeleri dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti.

Yapılan karşılaşmalar sonucunda aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili olan Levent Altun, finalde rakibi Ferdi Işık’ı 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, Ferdi Işık 2’nci, Muammer Karakaya 3’üncü ve Evren Kızıltaş 4’üncü oldu.

Dereceye girenlere plaket ve ödüllerini Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Başkan Yardımcısı Nebiye Azak verdi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de dereceye girenlere çeyrek altın hediye etti. Çetin Gürol ve Nebiye Azak da, turnuvaya katkılarından dolayı Rektör Görgün ve Başkan Nail Çiler’e teşekkür plaketi takdim etti.

img-20170110-wa0004 img-20170110-wa0005 img-20170110-wa0006 img-20170110-wa0002 img-20170110-wa0003

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.