DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gaziler Derneği’nde kütüphane oluşturuldu

Gaziler Derneği’nde kütüphane oluşturuldu

Belediye kütüphaneleri bazında gerçekleştirilen “Herkes İçin Kütüphane” projesi kapsamında, Gölcük ve Değirmendere Belediye Kütüphanelerinin çalışanları Yasin Alp ve Yakup Ayyıldız, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’nde bir kitaplık oluşturdu. Gaziler Derneklerinde oluşturulan kütüphane için Alp ve Ayyıldız’a teşekkür etti.

GAZİLERİN KÜTÜPHANESİ KİTAPLARLA DOLDU

Belediye kütüphaneleri bazında yapılan “Herkes İçin Kütüphane” projesi kapsamında, ilçemizdeki bazı okul, kurum ve kuruluşlara kitaplıklar kazandırılıyor. Bu kapsamda Gölcük ve Değirmendere Belediye Kütüphanelerinin çalışanları olan Yasin Alp ve Yakup Ayyıldız, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’nde bir kitaplık oluşturdu. Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve dernek üyelerinin karşıladığı Alp ve Ayyıldız, dernek bazında oluşturulan kitaplık için 100’ü aşkın kitap getirdi. Kendi elleriyle kitapları yerlerine yerleştiren Alp ve Ayyıldız, yer olması durumunda daha fazla kitabın getirilebileceğini de ayrıca belirtti.

HERKES KİTAP OKUMALI

Gerçekleştirilen etkinlikte, proje hakkında bilgiler veren Yasin Alp ve Yakup Ayyıldız, “Gölcük Fen Lisesi, ilçemizdeki devlet hastanesi, diş hastanesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’nde, ‘Herkes İçin Kütüphane’ projesi kapsamında kitaplıklar oluşturduk. Gölcük Belediyesi olarak kitap kültürünü vatandaşlarımıza kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kitap bağışlarını da kabul ediyoruz. Çalışmalara halen devam etmekteyiz” dedi. Dernek Başkanı Mehmet Arslan, “Yapılan bu çalışmadan ötürü kütüphane yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Derneğimize bir kitaplık kazandırılmasında onlar da çok yardımcı oldular. İnşallah kitaplığımızı daha da büyüteceğiz” dedi.

1-sayfaya 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.