DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Kocaeli Kızılay Kan Bağış Merkezi ekipleri Gölcük Belediyesi girişinde kan bağışı etkinliği gerçekleştirdi.

Her kan bağışı hayat kurtarmaktır

Gölcük Belediyesi personeli ve Gölcük’lü vatandaşlarımız yaptığı kan bağışlarıyla bu tür etkinlikleri ne kadar çok önemsediğini bir kez herkese gösterdi. “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” prensibi doğrultusunda yapılan kan bağışları bir gün bağış yapan birinin de hayatını kurtarmasına yardımcı olabilir. Bu doğrultuda 2 gün boyunca belediye personeli ve Gölcük vatandaşı kan bağışına destek verdi.

Kış aylarında ihtiyaç çok

Kızılay Kan Bağış Merkezi yetkilileri, Gölcük’lü vatandaşların kan bağışı konusunda çok duyarlı olduklarını ve bu yüzden ilçede benzeri etkinlikleri sıklıkla gerçekleştirdiklerini belirterek,katkılarından dolayı Gölcük Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca kış aylarında daha çok kan ihtiyacı olduğunu dile getiren ekipler, vatandaşların bu konuda daha duyarlı olmaları gerektiğini ayrıca ifade ettiler.

IMG_4516 IMG_4518 IMG_4519

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.