DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Engelliler Derneği’nden Kaymakam Altıntaş’a hayırlı olsun ziyareti

Gölcük Engelliler Derneği’nden Kaymakam Altıntaş’a hayırlı olsun ziyareti

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Kaymakam Altıntaş’ı Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç, Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kaymakam Altıntaş, “Bizler engelli vatandaşlarımıza her zaman değer vermekteyiz”

Ziyaret için Gölcük kaymakamı Mustafa Altıntaş Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat’a, Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç’a, Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay’a teşekkür etti. Kaymakam Altıntaş, “Gölcük’te güzel bir birliktelik oluşturduğunuzu gözlemliyorum. Bu durum Gölcük için gerçekten çok önemli. Bizler engelli vatandaşlarımıza her zaman değer vermekteyiz. Gölcük’te engellilere yönelik önemli projelerin hayata geçirildiğini duydum. Bu durum da beni çok mutlu etti. Engelli vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi beni çok mutlu eder” dedi.

Bat, “Gölcük’te engelliler gerçekten çok şanslı”

Kaymakam Altıntaş’a ziyaret isteklerini kırmadığından ötürü teşekkür eden Başkan Bat, şu sözleri dile getirdi: “Gölcük’teki görevinizde siz değerli Kaymakamımıza Engeliler Derneği olarak başarılar diliyoruz. Bizler Gölcük Engelliler Derneği olarak görevimize başladığımız ilk günden bugüne kadar hedefimizi ilçemizde yaşayan ve evlerinden çıkmayan engellilerimizi sosyal hayatla buluşturmak olarak koyduk. Allah’a şükürler olsun ki bu hedefimizin büyük bölümünü başardık. Gölcük’te engelliler gerçekten çok şanslı. Engellilere verilen destekle engelliler gelecekleri konusunda daha umutlular. Bu yüzden bizler hedeflerimizi engellilerimizin mutluluğu üzerine kurduk. Bu yolda devamda ediyoruz” dedi.

1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.