DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu karne mesajı yayınladı

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu karne mesajı yayınladı

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, karne mesajı yayınladı. Gülsuyu, yayınladığı mesajında ilk dönem başarı sağlayan öğrencileri tebrik ederken, karnelerinde zayıf notu olan öğrencilere de başarı sağlamaları için derslerine çalışmaları konusunda uyarılarını dile getirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Çok Kıymetli Meslektaşlarım, Saygıdeğer Anne Babalar ve Sevgili Öğrenciler, 2016-2017 Ders yılı I. dönemi 20 Ocak 2016 Cuma günü sona erecektir. Karne günleri, öğrencisi olan her evde büyük heyecanların yaşandığı özel günlerdir. Okulların açıldığı ilk günden itibaren yoğun bir tempoda çalışan öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını alacağı gün olarak karne günü bir eğitimci olarak beni de heyecanlandırmaktadır. Kıymetli Meslektaşlarım, Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için gösterdiğiniz emeğiniz ve çabanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel mesleğin neferleri olarak sizler  de yoğun geçen bir dönemin ardından dinlenmeyi hak ettiniz. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde geçireceğiniz bir yarıyıl tatili diliyorum. Saygıdeğer Anne Babalar, Çocuklarımızın iyi yetişmesi için en üst düzeyde fedakârlıklar yaptığınızı biliyoruz. Emeğinizin karşılığını alacağınıza inancımız tamdır. Çocuklarınızın başarısının tek göstergesi karne değildir. Karne notları iyi de olsa, kötü de olsa sevginizin karneye bağlı olmadığını, başarmak için gayret ettiklerinin farkında olduğunuzu sonucu ne olursa olsun yavrularınızı hep seveceğinizi vurgulayın. Tatilde çocuğunuzun dinlenmesine, eğlenmesine izin verin, onları kitap okumaya teşvik edin. Tatiller, hayatta başarı için başka alanların da olduğunun fark edilmesine imkân sağlar ve bu yöndeki seçimleriniz çocuğunuzun farklı yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olur. Sevgili Öğrenciler,Bir dönem boyunca çok çalışarak yoruldunuz, tatili hak ettiniz. Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, değerlerine sahip çıkan, öz güvenini kazanmış bireyler olarak yetişmenizi sağlamak içindir. Öğretmenleriniz ve yöneticileriniz olarak sizlerden, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi, kitap okumak için zaman ayırmanızı ve ikinci döneme enerjik ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz. Bu duygularla hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

28104251_mnstt

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.