DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK VİZYON 2023 ÜST KURULU TOPLANDI

GÖLCÜK VİZYON 2023 ÜST KURULU TOPLANDI

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Gölcük Vizyon 2023 Üst Kurul toplantısı Gölcük Belediyesinin ev sahipliğinde Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasında yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, “2011 yılından itibaren sürdürdüğümüz Gölcük Vizyon 2023 projemiz her geçen gün başarı ile büyüyerek devam ediyor. Üst kurulda yeni görev alan üyelere de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu kapsamda yapılan tüm bu projeler, Belediyemizin ortak çalışma bilinciyle Gölcük halkına en güzel şekilde hizmet etmek, farkındalık kazandırmak, Ulusal ve Uluslararası düzeyde tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bundan sonra da bu tür projelerimiz örnek teşkil etmeye devam edecek” dedi.

Toplantıda söz alan Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, öncelikle üniversite ve yerel yönetim ortaklıklarından bahsederek, bu projenin Kocaeli Üniversitesi açısından da çok büyük bir önem sarf ettiğini belirtip belediyenin ve akademisyenlerin özveri ile çalışmalarının projenin başarısını tetiklediğini, dile getirdi.

Son olarak söz olan Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük halkı adına böyle büyük bir projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti ve artık Gölcük halkının akşamın herhangi bir saatin de gölcük köylerinde bir akademisyen ve öğrencilerini görmekten şaşırmadığını ve memnuniyet duyduğunu belirterek yeni dönemde yapılacak projeler içinde şimdiden teşekkür etti.

Yeni üst kurul üyelerinin tanıştığı ve 2017 projeleri hakkında genel görüşme yapılan üst kurul toplantısına Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk ve Kocaeli Üniversitesi’nin Fakülte Dekan ve Yardımcıları katılım sağladı.

IMG_6375 IMG_6378

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.