DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HACI MECİT BULVARINDA DEKORATİF DUVAR ÇALIŞMASI

HACI MECİT BULVARINDA DEKORATİF DUVAR ÇALIŞMASI

Başiskele’de hizmet atağı yaz kış demeden devam ediyor. Başiskele Belediyesi ekipleri yol açımları başta olmak üzere ilçenin görsel güzelliğine katkı sağlayan birçok çalışma gerçekleştiriyor.

Işıklandırma ve çevre düzeni ile göz kamaştıran dekoratif perde duvarlar kent estetiğini ön plana çıkartıyor

Kent estetiği açısından da birçok çalışmanın yapıldığı Başiskele’de gelecek nesiller için kalıcı eserler hazırlanıyor. Özellikle yeni imar yollarının açıldığı, yol genişletmelerinin yapıldığı cadde ve sokaklarda binaların güvenliği ve toprak kaymalarını engellemek için yol kenarlarına taş duvar ve perde duvarlar yapılıyor. Işıklandırma ve çevre düzeni ile göz kamaştıran dekoratif perde duvarlar kent estetiğini ön plana çıkartıyor. Yoğun bir tempoda çalışan ekipler Aydınkent Mahallesi Hacı Mecit Bulvarı üzerinde perde duvar çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar hakkında duygu ve düşüncelerini ifade eden vatandaşlar, “Belediyemize gerçekten teşekkür ederiz. Başiskelemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Bizler böylesine güzel bir ilçede yaşamaktan büyük mutluluk yaşıyoruz. Belediyemizde sağolsun her sıkıntımızı çözüyor. Diğer ilçelere her zaman örnek olan Başiskelemizi çok seviyoruz” dediler.

Hacı Mecit Bulvarında dekoratif duvar çalışması 1 Hacı Mecit Bulvarında dekoratif duvar çalışması 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.