DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HEDEFİMİZ ÜYE SAYIMIZI ARTTIRMAK

HEDEFİMİZ ÜYE SAYIMIZI ARTTIRMAK

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Özcan,

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Özcan, dernek çalışmaları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan, ayrıca dernek başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ve Niğdeliler Derneğine önemli katkılar veren Cemil Çakmak’a teşekkür ederken, Çakmak’ın kendileri için çok değerli olduğunu ve her zaman kendilerine destek vereceğini ifade etti.

Cemil Çakmak’a teşekkür

Gölcük Niğdeliler Derneği’ne geçtiğimiz ay gerçekleştirilen kongre sonrasında seçilen Başkan Cumalı Özcan, gazetemize Niğdeliler Derneği hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Biz her zaman derneğimizin içindeydik. Beklediğimizden farklı bir şey yoktu. Cemil başkan elinden gelenin en iyisini görevi süresince yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bizim öncelikli hedefimiz üye sayımızı arttırmak, faaliyetlerimizi en iyi şekilde sürdürmek” dedi.

Bizim için önemli olan isimler değil, derneğimizdir

Başkan Özcan, “Beni tekrardan Gölcük Niğdeliler Dernek Başkanlık görevine seçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizim için önemli olan isimler değil, derneğimizdir. Bizler şu anda bayrak devraldık. Bu bayrağı daha da yukarılara taşıyacağız. Bunun için çok çalışacağız. Derneğimize ne kadar çok kişiyi kazandırabilirsek bu bizim en büyük mutluluğumuz olur.”

16231146_1845304522384038_1900952972_o 16325783_1845304529050704_863004447_o

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.