DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hürriyet’in peşine düştüğü afişi asanlar yakalandı

Hürriyet’in peşine düştüğü afişi asanlar yakalandı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in peşine düştüğü Kartepe’de asılan ‘Mutlu Noeller Müslümanlar’ afişinin sorumluları adalete teslim edildi.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kartepe ilçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve Kartepeli CHP’liler; Kartepe’de asılan ve tüm Türkiye’nin tepkisini çeken ‘Mutlu Noeller Müslümanlar’ afişinin peşine düşmüş ve sorumluların yakalanması için harekete geçmişti. Kartepe ilçe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya ve Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş’u ziyaret eden CHP’liler, söz konusu afişi asarak halk arasına kin tohumları ekenlerin yakalanması için çalışma başlatılmasını istemişti.

HÜRRİYET MESAJI VERMİŞTİ

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kartepe ilçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Temel Ofluoğlu, Kartepe ilçe yöneticileri Saim Keskin ve Tevfik Mayda ile birlikte ilk olarak Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Akkaya, hemen sonrasında Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş’u makamlarında ziyaret etmiş ve sorumluların yakalanmasını istemişti. Milletvekili Hürriyet yaptığı açıklamada, “Toplumumuz arasında her zaman fikir, düşünce, inanış ve yaşam biçimi farklılıkları olmuştur. Ancak bu farklılıklar hiçbir zaman acılarımızı paylaşmamıza engel teşkil etmemiştir. İnsanlarımızı birbirine kırdırmak isteyenler, her türlü hain planı devreye sokmakta geri kalmayacaklardır” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Kartepe ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı ve söz konusu afişi asan dört kişiyi Kartepe Acısu Mahallesi’nde gözaltına alınarak, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

fatma-kaplan-hurriyet-ziyaretler-1 fatma-kaplan-hurriyet-ziyaretler-2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.