DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İMO’dan yılbaşı saldırısına sert tepki

İMO’dan yılbaşı saldırısına sert tepki

Türkiye ne yazık ki 2017 yılına terör saldırısı haberiyle girdi İstanbul’daki bir gece kulübü yeni yılın ilk saatlerinde silahlı bir saldırının hedefi oldu.

Bu huzurumuza, birliğimize, kardeşliğimize ve hepimize yapılmış kalleş ve hain bir terör saldırısıdır

Savunmasız sivil insanlara yapılan bu hain saldırıyı kınıyoruz ve bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Yeni yıla girerken milletin umutlarını tazelediği bir zamanda yapılan bu saldırı, ülkemiz, dünyamız ve insanlık için gelecek güzel günleri asla engelleyemeyecektir. Bu huzurumuza, birliğimize, kardeşliğimize ve hepimize yapılmış kalleş ve hain bir terör saldırısıdır.

Ne yaparlarsa yapsınlar, milletimizi ve ülkemizi bölemeyecekler İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi olarak, terör saldırısında hayatını kaybeden güvenlik görevlimize ve vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine ve Türk milletine sabır diliyoruz. Ayrıca bu elim olayda hayatlarını kaybeden yabancı misafirlerimizi de saygıyla anıyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar, milletimizi ve ülkemizi bölemeyecekler. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edip, herkesi, teröre ve terör örgütlerine karşı, birlik olmaya davet ediyoruz. Gün terörün her çeşidine karşı milletçe kenetlenme günüdür.

logo-sube

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.