DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK

İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK

Kocaelispor Teknik Patronu Ümit Metin Yıldız

Kocaelispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, takımının kamp dönemini değerlendirdi. Yıldız, oyuncularının kamp dönemindeki istek ve hırslı görüntülerinden memnun olduğunu ifade etti.

“Tüm futbolcularımı görme fırsatı buldum”

Ümit Metin Yıldız, Antalya’da kaldıklarını otelin, sahanında yakın olması nedeni ile çok iyi ortamda çalıştıklarını belirterek, “Kaldığımız otelinde hemen yanında antrenman sahasının olması bizim için şanstı. Daha önceki yıllarda otelin çok uzağında sahalara gidip, gelmek zor oluyordu. Bunu için yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum, bizlere çok iyi ortam hazırladılar. Takımın temposu çok iyiydi, bütün oyuncularım, istekli ve arzulu çalıştırlar. Yaptığımız hazırlık maçlarında herkese eşit süre vermeye çalıştım, tüm oyunlarımı görme fırsatı buldum.Biliyorsunuz sezon başında Özgür, hazırlık kampında çok ciddi sakatlık geçirdi, uzun süredir de takımdan uzaktı. Ligin ikinci yarısı ile birlikte Özgür’ün de takıma katkısının olacağını düşünüyorum. Bunu içinde Özgür’ü de yeni bir transfer olarak görüyoruz. Ayrıca sakatlığı geçen, takımla çalışmalara başlayan Şenol da, her an oynayacakmış gibi bekliyor. Bu durum bizim elimizi kuvvetlendiriyor, alternatif oyuncu sayımız artıyor.”

“Hazırlık maçlarını önemsiyorum”

Yıldız, kampta oynadıkları 4 hazırlık maçını da kazandıklarını belirterek, “Kamu oyunda herkes hazırlık maçlarının ölçü olmayacağını kabul ediyor. Bu nedenle bazen kazandığınız maçların değeri olmadığı düşünülür. Ben öyle düşünmüyorum. Hazırlık maçlarında da performans çok önemlidir. Tabi ki skor ölçü olarak her zaman kabul edilmeyebilir. Oyuncumun durumunu hazırlık maçında değil de, nerede görebileceğim. Bu açıdan baktığımız da Antalya kampındaki hazırlık maçlarında gayet iyiydik”

umit-metin-yildiz

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.