DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZKANDER’den teröre lanet

İZKANDER’den teröre lanet

2017 yılının ilk saatlerinde hain terör kendisini yeniden gösterdi ve bu kez İstanbul’un en görkemli eğlence yerini hedef seçti. Burada eğlenen suçsuz ve masum 39 vatandaşın hayatlarını kaybetmelerini sağlayan saldırı ilimizde lanetlendi.

İzkander Yönetimi yaptığı açıklamada, “İnançsızların inanç sermayesini şerefsizce tüketmesi ile ortaya çıkan bu adi kahpe saldırıyı lanetliyor ve kınıyoruz. Ölenlerin başı sağ olsun, yakınlarına ve milletimize Allah sabırlar versin. Yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” dedi.

İzmit Gençlik Kolları oluşumu tamamlandı

Kandıra Gençlik kollarının ardından, İzkander yönetim kurulu İzmit Gençlik kolları yapılanmasını da tamamladı. İzmit Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirilen Samet Balta mazbatasını Dernek Başkanı Hüseyin Öz’ün elinden dernekte yapılan tören ile aldı.  Hüseyin Öz, yarınların emanetçileri olan gençleri kendilerine emanet olarak gördüklerini ve onların yarınlar için yapacağı tüm çalışmalarda bugün yanlarında ve en büyük destekçileri olacaklarını ifade etti.

izkander

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.