DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İzmit Heyeti Diyadin’de

İzmit Heyeti Diyadin’de
29.01.2017
960
A+
A-

 

İzmit Heyeti Diyadin’de

 

Aralarında hizmet kapınızda, çorba çeşmesi ve cepsin projelerinden sorumlu İzmit Belediye personelinden oluşan heyet, Diyadin’e iner inmez çalışmalara başladı.

 

İLK EV ZİYARETLERİ YAPILDI

 

İlk olarak Diyadin Belediye Başkan Vekili Salih Yaşar ile bir araya gelen İzmit heyeti, daha sonra çalışmaları yerinde incelemek için sahaya indiler. Gerekli tüm alt yapı hazırlıklarını tamamlayarak hizmet kapınızda projesini Diyadin’e uyarlayan İzmit Belediyesi görevlileri, giydirilmiş araç ve Diyadin ekibiyle birlikte ilçedeki ilk ev ziyaretlerini gerçekleştirdi. Vatandaşların büyük memnuniyetle karşıladıkları, devletin varlığının her hanede hissedilmesi ve devlete her zaman güvenmeleri gerektiği mesajının verildiği ziyaretlerin son derece verimli geçtiği kaydedildi.   Ziyarette, vatandaşların istek, şikâyet ve önerileri de alındı.

 

ÇORBA ÇEŞMESİ VE CEPSİN YERİNDE İNCELENDİ

 

Heyet, daha sonra önümüzdeki günlerde vatandaşların içini ışıtacak olan çorba çeşmesinin yapıldığı yere giderek incelemelerde bulundu. Uygulama noktasında İzmit ekibi ilgililere son bilgileri aktardı.

Diyadinli çocukları sinema ile buluşturacak, bölge halkının sinemaya olan açlığını giderecek cepsin uygulaması için de incelemelerde bulunan İzmit heyeti Diyadin Belediye Başkan Vekili Salih Yaşar ve diğer yetkililerle durum değerlendirmesinde bulundu.

 

UMUT DOLU BAKIŞLAR BİZE GÜÇ VERDİ

 

Sahadaki incelemelerin ardından Diyadin Belediyesinde bir toplantı gerçekleştiren İzmit heyeti, projelerde gelinen son durumla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.   Konuyla ilgili bilgi veren İzmitli yetkililer, “ Belediye Başkanımızın talimatıyla buraya geldik. Projelerimizin Diyadin’de hayata geçtiğini görmek ve uygulama noktasında bir katkı sağlamak bizi mutlu etti. Vatandaşlarımızın bizleri gördüğünde gözlerinde oluşan umut ve mutluluk bize ayrı bir güç ve daha fazla çalışma hissi vermektedir” şeklinde konuştular.

 

1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.