DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZNİKLİLER DERNEĞİ’NDE “GENÇLİK AŞISI”

İZNİKLİLER DERNEĞİ’NDE “GENÇLİK AŞISI”

İZNİKLİLER DERNEĞİ’NDE “GENÇLİK AŞISI”

İznikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Hasan Basri Başbay Başkanlığı’nda haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Gündemin en önemli maddesi Gölcük İznikliler Derneği Gençlik Kollarının kurulması maddesi oldu.

 

Toplantıda karar alındı

Gerçekleştirilen toplantıda İznikliler Derneği Gençlik Kolları’nın kurulmasına karar verildi. Bu sayede gençlere kendi kültürlerin değerlerinin öğretilmesi ve bunu da gelecekte yaşatmak adına yetiştirilmesi amaçlanmakta.

 

Başkan Başbay, “Gençlere çok önem veriyoruz”

Gençler sayesinde ne kadar umutlu olduğunu dile getiren Başkan Başbay, Ayrıca ilerleyen seçimlerde yönetimde genç bireylerin  daha aktif yer alması gerektiği,  gençlerin parlak fikirleri ve projeleri sayesinde daha dinç ve kuvvetli bir yönetim şekli ile  herkesin birbirine karşı daha saygı, sevgi, güven ve dayanışma içinde bulunarak özlemini duyduğumuz birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek arzusundayız.  Gençlik kolları kurulması ile Gölcük’te yaşayan tüm İznikli gençlerimiz rahatça bir arada kültürlerini yaşadıkları seslerini özgürce duyurdukları, gelecek adına plan ve projelerini sundukları, düğün cenaze vb. davet ve toplantılarda bir araya gelerek kaynaştıkları bir ortam planlanmaktayız, dedi.

 

15873271_10210359669281846_8109739138176098520_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.