DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kandıralı muhtarlar Kocaeli gezisi yaptı

Kandıralı muhtarlar Kocaeli gezisi yaptı

Büyükşehir, kent genelinde görev yapan muhtarlara gezi düzenlemeye devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı tarafından muhtarlara düzenlenen gezi programları kapsamında Kandıra muhtarları geziye katıldı.3 farklı noktada gezi gerçekleştiren ve incelemelerde bulunan muhtarlar geziden oldukça memnun kaldı.

 SOKAK HAYVANLARI MERKEZİ İLE GEZİ BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan gezinin ilk durağı Kandıra yolu üzerinde bulunan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkeziydi. Programa sokak hayvanlarının bulunduğu alanları gezerek ve inceleyerek başlayan muhtarlar daha sonra sokak hayvanları hakkında hazırlanmış olan sunumu takip ettiler. Muhtarlar son olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile alandan ayrıldı.

İZAYDAŞ’TA SUNUM YAPILDI

Muhtarlar gezilerine tehlikeli atık yakma ve enerji üretim tesisi İZAYDAŞ’ı ziyaret ederek devam etti. İZAYDAŞ’ta yapılan sunum ile yapının işleyişi hakkında bilgi alan muhtarlar öğle yemeği için burada mola verdi.

 SON OLARAK SEKA KAĞIT MÜZESİ

Öğle yemeğinin ardından gezilerine kaldığı yerden devam eden muhtarlar Seka Kağıt Müzesi’ni ziyaret etti. Seka Kağıt Müzesi’nde kağıt üretimi yolculuğuna çıkan muhtarlar, gezinin hatıra fotoğrafı çektirdi.

IMG_4645 IMG_4648 IMG_1623 IMG_1632 IMG_1664 IMG_4634

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.