DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARDEŞ OKULA ÖRNEK YARDIM

KARDEŞ OKULA ÖRNEK YARDIM

Gölcüklü Engellilerden Urfa’daki öğrencilere büyük jest

Gölcük Engelliler Derneği Başkan Hasan Bat ve engelliler Şanlıurfa Siverek’te bulunan Eğriçay Ercan Koşan İlkokulu’nda Sınıf Öğretmenliği yapan Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde geçtiğimiz yıllarda staj yapan Melek Keçeli’nin minik öğrencilerine üşümemeleri için mont, eldiven, atkı, bere ve kırtasiye malzemeleri gönderdi.

Melek Öğretmeni unutmadılar

Geçtiğimiz yıllarda Engelsiz Yaşam Merkezi’nde staj gören ve engellilere sevgisini ve desteğini her zaman gösteren Melek Keçeli’ye Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve engellilerden büyük jest geldi. Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bulunan Eğriçay Ercan Koşan İlkokulu’nda Sınıf Öğretmenliği yapan Melek Keçeli’nin öğrencileri üşümesin diye engelliler kendi ördükleri atkı, bere, eldiven, mont ve bunların yanında kırtasiye malzemeleri gönderdi. Kardeş okul ilan ettikleri Eğriçay Ercan Koşan İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin üşümemesi için böylesine örnek bir yardım düzenleyen Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Engelliler Gölcük halkına da örnek oldu. Başkan Bat, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Melek Keçeli kardeşimizin yetiştirdiği melekleri üşümesin. Kardeş okulumuza kırtasiye malzemeleri Atkı, bere, eldiven, mont gönderdik, bu kampanyada bize yardımcı olan tüm herkesten Allah razı olsun” dedi.

15873349_1719044814788421_1155316433046909626_n 15977711_1719044784788424_1586469226143665517_n

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.