DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KASTAMONULULAR REFERANDUM KARARINI VERDİ

KASTAMONULULAR REFERANDUM KARARINI VERDİ

Gölcük Kastamonulular Derneği’nden AK Parti’ye ziyaret

İlçemizin en köklü hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Kastamonular Derneği Başkanı Nazım Hal ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’i ziyaret ederek, referandumda ‘Evet’ diyeceklerinin sözünü veren ilk sivil toplum kuruluşu oldu.

Referandum Türkiye’nin aydınlık geleceği açısından çok önemli

Geçtiğimiz hafta sonu, TBMM’nden 339 oyla geçerek yasallaşan, Yeni Anayasa Değişikliği Paketi için yapılacak olan referandum öncesinde, siyaset ortamı gitgide ısınıyor ve hareketleniyor. Bu anlamda, İlçemizin en köklü hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Kastamonular Derneği Başkanı Nazım Hal ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’i ziyaret ederek, referandumda ‘Evet’ diyeceklerinin sözünü veren ilk sivil toplum kuruluşu oldu. Kastamonular’ın bu jestine teşekkür eden Başkan Alp, “Gerçekten hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu davranışınızla ilçemizdeki diğer STK’lara örnek olursunuz inşallah. Referandum Türkiye’nin aydınlık geleceği açısından çok önemli. Bu bana göre bir milat. Sizler Çanakkale Savaşlarında en çok şehit vermiş bir ilsiniz. Aynı hassasiyeti Referandumda ‘Evet’ oyu vererek taçlandıracaksınız. Ülkemizin artık ayağındaki prangalardan kurtulma vakti ve zamanı gelmiştir. Tüm samimiyetimle söylüyorum, referandumdan sonra, Türkiye’de çok şey değişecek” diyerek, Gölcüklü Kastamonulara teşekkür etti.

1 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.