DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KENT KONSEYİ 37. YÜRÜTME KURULU TOPLANDI

KENT KONSEYİ 37. YÜRÜTME KURULU TOPLANDI
29.01.2017
899
A+
A-

KENT KONSEYİ 37. YÜRÜTME KURULU TOPLANDI

 

Gölcük Kent Konseyi 37. Yürütme kurulu toplantısı Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcasında gerçekleştirildi.

 

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk’ün açılış konuşmasını yaparak başlayan toplantıda Yeni yürütme kurulu üyelerinin tanışması ve yeni dönem projelerinin görüşülmesi, Gölcük Vizyon 2023 2017 yılı projeleri hakkında bilgilendirme ve değerlendirme, Yemekte Şehrin Bilgeleri – Kocaeli Yöresel Yemek Yarışması hakkında bilgilendirme, 17 Ağustos Kapalı Çarşısı hakkında genel görüşme, Kentsel dönüşümle ilgili genel görüşme ve Sanayi Çarşısı ile ilgili hazırlanan belgesel hakkında görüşülmesi ile ilgili maddeler gündem olarak görüşüldü.

 

Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri E. Fatih Bayram ve yürütme kurulu üyeleri katılım sağladı.

 

Görev değişikliği nedeniyle yürütme kurulu üyeliği biten Murat Yavuz’a teşekkür belgesi ve plaket takdimi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş tarafından verildi. Metin Şentürk tarafından da tüm yürütme kurulu üyelerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

Çalışmalarımızı aynı doğrultuda devam ettireceğiz

 

Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk; yapmış oldukları çalışmalardan dolayı yürütme kurulu üyelerine teşekkürlerini ileterek aralarına yeni katılan yürütme kurulu üyelerine de başarılar diledi. Bundan sonra da aynı doğrultuda çalışmalarını yürüteceklerini dile getiren Şentürk, amaçlarının Gölcük’ün her daim ilerlemesi adına gereken adımları atmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Kent Konseyi bizlerin marka değeridir

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş toplantıda yaptığı konuşmada “Kent Konseyimizin Yürütme Kurulu toplantılarında aldıkları kararlar bizler için tavsiye niteliğindedir. Bu konular Belediye Meclis gündemimizde de görüşülüyor. Tüm samimiyetimle Gölcük için göstermiş olduğunuz samimi çalışmalarınızla gurur duyuyorum. Her platformda, her kulvarda, her toplantıda Kent Konseyinin bir marka değeri olduğunu net olarak hissediyorum. Bu bağlamda sizin samimi çalışmalarınızın yanında olmamız kadar doğal bir şey yoktur. Birbirimize şeffaf olup soralım, öğrenelim yanlışlarımızı birlikte düzeltip doğrularımızın da daha başarılı olabilmesi adına desteklerimizi Gölcük adına verelim istiyorum. Bugüne kadar bu böyle gitti ve inşallah bundan sonra da böyle gidecektir” diyerek Kent konseyinin çalışmalarından dolayı kent konseyi başkanı nezdinde tüm yürütme kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

 

Birlikte güzel çalışmalara imza atacağız

 

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş kent konseyi ile ilgili olarak toplantılarda gündeme Gölcükle ilgili konuların alındığını ve güzel sonuçlar elde edildiğini belirterek yürütme kurulunda görev alanlara ve yeni seçilen yürütme kurulu üyelerine başarılar diledi. Ayrıca birlikte uyum içerisinde çalışarak İlçe nezdinde başarılı çalışmaların altına imza atacaklarını da belirtti.

IMG_5126 IMG_5128 IMG_5132

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.