DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KENT KONSEYİ 9. DÖNEM 1. YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

KENT KONSEYİ 9. DÖNEM 1. YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI YAPILDI
08.01.2017
936
A+
A-

KENT KONSEYİ 9. DÖNEM 1. YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Kocaeli Kent Konseyi 9. Dönem 1. Yürütme Kurulu Toplantısı Başkan Adnan Uyar ve Genel Sekreter Gültekin Görüm’ün ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Kent Konseyi 8. Dönem Başkanı Abdullah Köktürk ve Yürütme Kurulu Üyeleri Enver Düz, Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Doç. Dr. Soner Şahin, Av. Ali Yıldırım Sezer, Tolga Ok, Çetin Gürol, Selçuk Çakır, Sedat Köse, Yusuf Erenkaya, İsmail Hakkı Yıldırım, Nesrin Atar, Serpil Büşra Namlı, Halil Atay ve Ozan Denli katıldı. Genel Sekreter Gültekin Görüm’ün gündem maddelerini üyeler ile paylaşması ile başlayan toplantı Başkan Uyar’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

“Hep Birlikte Bize Verilen Göreve Layık Olacağız”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Uyar, yeni dönemin kendileri ve Kocaeli için hayırlı olması temennisi ile sözlerine başladı. Geçmiş dönem de de yürütme kurulu üyesi olduğunu dolayısıyla söz konusu kurulun aslında bir parçası olduğuna dikkat çeken Uyar, bundan her zaman gurur duyduğunu ifade etti.

Bu dönem de teveccühle Başkanlık görevinin Abdullah Köktürk’ten kendisine devredildiğini söyleyen Başkan Uyar, Abdullah Köktürk’ün Kent Konseyine büyük katkılar sağladığını belirtti. “Abdullah Bey bizim değerli bir büyüğümüzdür, geçmişte Seka’da çalışırken, yine Belediye Başkanlık görevi sırasında da kendisine bir çok ziyaretler gerçekleştirmiştik. Çalışanlara verdiği değerden dolayı kendilerine ayrı bir sevgimiz ve sempatimiz var. Kendisinden aldığımız bayrağı en üst seviyeye ulaştırma gibi bir sorumluluğumuz söz konusu. Bunu hep beraber yapmaya çalışacağız.” dedi.

Yürütme kurulu üyelerinin her birinin kendi alanlarında uzman ve başarılı kişiler olduğuna dikkat çeken Uyar, kimsenin kimseye üstünlüğü ya da farklılığının olmadığını vurguladı. Herkesin yerinin saygın ve eşsiz olduğunu ifade eden Uyar, herkesin söyleyecek bir sözü olduğunu, bunun herkesin ortak bir sözü olduğunu ve Kocaeli için anlam ifade ettiğini söyledi. Dolayısıyla hep birlikte bu göreve layık olmaya çalışacaklarını söyleyerek sözlerini bitirdi.

“Aramızdaki Sevgi, Saygı ve Hoşgörü Ortamı Kocaeli’ye Yansıdı”

Daha sonra söz alan 8. Dönem Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ise başta Adnan Uyar olmak üzere 9. Dönem Yürütme Kurulu üyelerini tebrik etti ve başarılı bir dönem olmasını temenni etti. Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri arasındaki sevgi, saygı ve hoşgörü havasının Kocaeli halkına yansıdığını ve bu durumun vatandaşın Kent Konseyi’ne verdiği değere ve kent konseyine yaklaşımına büyük etkisi olduğuna dikkat çekti. Türkiye genelinde gerçekleştirilen toplantılarda da aynı havayı hissettiklerini söyleyen Köktürk, bu duruma vesile olan tüm çalışma arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti. “Muhakkak bizden sonra görevi biri teslim alacaktı. Ama Adnan Bey gibi sosyal yapının içinden gelen, insani ilişkilerdeki başarısını ispatlamış bir arkadaşımızın göreve gelmesine son derece memnun olduk. Buradaki güzel ortamın aynı şekilde devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Bundan sonraki çalışmalarda beraber olmak dileğiyle, yolunuz açık olsun.” dedi.

Abdullah Köktürk’e hediye takdim edildi

Konuşmasının ardından Kent Konseyi Başkanlığı sürecince göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı Abdullah Köktürk’e hediye takdim edildi. Hediyesini Başkan Uyar’dan alan Abdullah Köktürk, birlikte çalıştığı Genel Sekreter Gültekin Görüm ve yürütme kurulu üyelerine nazik hediyelerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantının devamında yeni dönemle ilgili alınacak kararlar yürütme kurulu üyelerinin oylamasına sunularak, iyi dilek ve temennilerin ardından toplantı son buldu.

 

2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.