DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KENT KONSEYİ YÖNETİMİ SİNAN EJDEROĞLUNU ZİYARET ETTİ

KENT KONSEYİ YÖNETİMİ SİNAN EJDEROĞLUNU ZİYARET ETTİ

Kocaeli Kent Konseyi Yönetimi ilimizdeki siyasi parti il başkanlıklarını ziyaret etmeye devam ediyor. Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Genel Sekreter Gültekin Görüm ve beraberlerindeki yürütme kurulu üyeleri Yusuf Erenkaya, Selçuk Çakır, Kemal Kaya ve Halil Atay’dan oluşan grup bu kez de Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Yeni yönetim olarak kentin dinamikleri ile görüştüklerini söyleyen Başkan Uyar, Kocaeli Kent Konseyinin çalışma ve faaliyetlerinden bahsetti. Ülke gündemine ait konuların görüşüldüğü ziyarette konuşan Başkan Uyar, yine birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. “Başta kentimiz olmak üzere ülkemizin huzuru ve refahı için her türlü çalışmanın içinde olmaya hazırız. Her düşüncenin, ideolojinin temelinde ülkemizin çıkarları söz konusudur. Dolaysıyla çatışarak, kavga ederek bir yerlere ulaşmamız mümkün değil. Toplumdaki her birey yıkıcı değil, yapıcı olmalı, sağduyu ile hareket etmeli. Bu şekilde davranan, bu hassasiyeti gösteren bireyler olmalıyız. “ dedi.

İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öncelikle Başkan Uyar ve yeni yönetimini tebrik etti. Kocaeli Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve daha önce de ortak çalışmalarda buluştuklarını söyleyen Ejderoğlu, Türkiye’deki huzur ve barış ortamının sağlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. “Farklı görüşleri, farklı ideolojileri savunsalar da tüm siyasi partilerin temelinde halkın ortak menfaatleri vardır. Çabamız da gayemizde ülkemizde yaşayan vatandaşlara mutlu, huzurlu ve güvenilir bir ortam sağlamaktır. Bu vesile ile gerçekleşen tüm çalışmalara destek vermeye hazırız.” dedi.

Ziyaret sonunda Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’na Başkan Adnan Uyar tarafından Kent Konseyi anısına kahve fincan takımı hediye edildi.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.