DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kıbrıs Gazisi Kadir Yanık’tan gençlere altın öğüt

Kıbrıs Gazisi Kadir Yanık’tan gençlere altın öğüt

İlçemizde ikamet eden ve çok sevilen Kıbrıs Gazisi Kadir Yanık, geçtiğimiz gün gazetemize gelerek gençlere önemli nasihatlerde bulundu. Gazi Yanık, gençlere hiçbir zorlukta pes etmemeleri konusunda uyarılarını ifade etti.

Gençlerimiz ümitsizliğe sakın kapılmamalı

Kıbrıs Gazisi Kadir Yanık, yaptığı açıklamada şu sözleri ifade etti: Kıbrıs Gazisiyim. Her savaş kendi içerisinde zorlukları barındırır. Allah bu cennet vatanı her daim korusun. Kıbrıs Barış Harekatının zorluğunu Kıbrıs’ta savaşanlardan başkaları bilmez. Savaş durumları, koşulları gerçekten zordur. Herkes o şartları kaldıramaz. Bizler orada çok zorlu şartlarda savaştık. Ülkemiz için savaştık, canımızı ortaya koyduk. Gençlerimize bir önemli nasihatimde kesinlikle ümitsizliğe kapılmamaları. Tarihlerini iyi araştırsınlar. Vatanlarına sahip çıksın. Çünkü bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gençlere çok önemli bir miras bıraktı. Gençlerimiz bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkmalıdır. Zorlu koşullarda yılgınlık gösterilmemeli, ülkemizde gözü olan düşmanlar kesinlikle sevindirilmemelidir. Bizler birlik ve beraberliğimizi korudukça, hiçbir düşman bizi birbirimize düşüremez” dedi.

IMG_0841 IMG_0843

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.