DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Yeliz ve Tamer çifti hayatlarını birleştirdi

Fatma ve Rasim Tüfek çiftinin güzeller güzeli kızları Yeliz Tüfek ile Emine ve Ali Battal çiftinin yakışıklı oğulları Tamer Battal dünya evine girdi. Genç çifti sevenleri mutlu günlerinde yalnız bırakmazken, çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

Genç çifti sevenleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı

Yeliz ve Tamer çifti uzun birlikteliklerini dünyaevi’ne girerek taçlandırdı. Birbirlerine olan sevgi ve saygıları ile diğer çiftlere örnek olan Genç çifti sevenleri yalnız bırakmadı. Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen nikah töreniyle hayatlarını birleştiren Yeliz ve Tamer çifti en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile yakınlarına, dostlarına ve sevenlerine teşekkür etti. Sevenleri Yeliz ve Tamer çiftine ömür boyu mutluluklar temennilerini dile getirdi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak Yeliz ve Tamer çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

rasim-tufek-abi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.