DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

PERFORMANSIMIZI YÜKSELTMEK ZORUNDAYIZ

PERFORMANSIMIZI YÜKSELTMEK ZORUNDAYIZ

Gölcükspor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş,

Gölcükspor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, 2. Yarı hazırlıklarına aralıksız devam ettiklerini, Antalya’da gerçekleştirdikleri hazırlık devresinin kendileri için oldukça faydalı olduğunu dile getirdi.

Kırmızı-Siyahlı ekip, ligin ilk yarısının son haftalardaki performansını ligin ikinci yarısına da taşımayı hedefliyor. Teknik Sorumlu Yusuf Tokuş, ligin ilk yarısının son haftalarındaki sistemi geliştirerek sürdürmek istediklerini söyledi.

Genç futbolcuları bulup, vitrine çıkarmaktır

Teknik Direktör Yusuf Tokuş, sezon başında yaşanan puan kayıplarının takımın performansını olumsuz yönde etkilediğini belirterek, “Sezon başında yeni bir takım kurduk, bunun da oturması kolay olmadı. Belli bir sistem üzerinde çalıştık. Bunu sıkıntılarını yaşadık. Özellikle ilk 8 haftada ki performansımız bizi de memnun etmemişti. Ligin ilk yarısının son haftalarında ki çıkışımız, sistemin oturması ile çok iyi bir noktaya geldik. Kampta da çalıştığımız sistemi geliştirerek, takım performansımız yükseltmek istiyoruz. Bizim şu ortamda, büyük paralar vererek oyuncu almak şansımız yok. Benim düşüncemde, hazır oyuncudan çok, olmamış. Genç futbolcuları bulup, vitrine çıkarmaktır. Ligin ilk yarısında böyle iki oyuncu bulduk. Değirmendere’den aldığımız kaleci İlyas, Demirspor’dan orta saha oyuncusu Yunus Özdemir. İlk kez profesyonel olan iki oyuncumuzda, takıma önemli katkı sağlıyor. Kampta da birkaç genç arkadaşa daha bakıyoruz. Yetenekli gördüklerimizi takıma kazandırmak isteriz.”

110826

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.