DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

PİERRE CARDİN İLE GÖZ ALICI ŞIKLIK

PİERRE CARDİN İLE GÖZ ALICI ŞIKLIK

Emineller Tül Perde yeniliklerine yenilik katıyor

Emineller Perde açıldığı günden beri yeniliklerine yenilik katmaya devam ediyor. Bünyesine kattığı dünyaca ünlü perde markası olan Pierre Cardin ile ayrı bir heyecan kattı. İşletme sahipleri Hayati Eren ve Recep Aydeniz, yeni yerimizde müşterilerimiz tarafından da büyük ilgi gördük bu ilgi karşısında bizde her zaman yenilikçi kimliğimiz ile müşterilerimize Pierre Cardin markasını getirdik ve büyük de ilgi görmeye başladı, hem müşterilerimiz memnun ve hem de bizde müşterilerimizin ilgisinden dolayı çok memnun olduk dediler.

GÖZ ALICI ESTETİK MODELLERİ İLE ŞIKLIK KATIYOR

Mobilyadan Ev Tekstili ne kadar daha birçok alanda kalitesi ile kendini kanıtlamış bir marka olan Pierre Cardin yenilikçi ve modern tasarımları ile her tarzın ve her zevkin isteklerine cevap verebiliyor. Yeni Moda Pierre Cardin Perde ve döşemelikler, göz alıcı kumaşları, tülleri ve estetik modelleri ile ev dekorasyonuna bambaşka bir şıklığı ve zarafeti sunuyor. Yatak odası, oturma odaları ve salon dekorasyonları için tasarladığı birbirinden güzel perde tasarımları ile değişik zevklere ve değişik tarzlara hitap ederek büyük bir beğeni kazandı. 2017 Pierre Cardin Perde ve döşemelik Modelleri ile yepyeni bir dekorasyon yaratarak evinizde etkileyici bir hava oluşturmak istiyorsanız, sizler için seçtiğimiz en şık modellerini galerimizde incelemenizi tavsiye ederiz. Son yıllarda ev dekorasyonunun değerinin giderek artmasıyla insanlar tercih edeceği eşyaların modellerine çok dikkat etmeye başlamıştır. İnsanların satın alırken dikkat ettiği bir hususta perde modelleridir. Perdeler kullanılan odaların ambiyansına çok farklı bir hava katmaktadır.  Bu nedenle doğru bir perde seçimi ile odalarınızın havasını değiştirebilir ve şık bir oda dizaynına sahip olabilirsiniz. Ayrıca seçmiş olduğunuz perde modelleri odayı ferah  tutma özelliğine sahip olacaktır. 2016 yılında ünlü markalardan Pierre Cardin birbirinden şık ve farklı modellerde birçok perde tasarımı gerçekleştirmiştir. Eğer sizlerde ev dekorasyonunuz da değişiklik yapacak perde modelinizi değiştirecek iseniz Pierre Cardin markasının perde ve döşemelik modellerine göz atabilirsiniz.

IMG_20170126_124742 IMG_20170126_124845

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.