DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEMT MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

SEMT MEYDANI’NDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Halkın taleplerini öncelikli olarak yerine getiren Başiskele Belediyesi yürüttüğü çalışmalar kapsamında hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor.

Önemli projelere imza atılıyor

Başiskele’yi daha yaşanabilir modern bir kent olarak gelecek nesillere taşımak adına Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz birbirinden önemli projelere imza atıyor. Bunlardan biri olan Mehmetağa Mahallesi Semt Meydanı yapım çalışmaları devam ediyor.

Yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkıyor

Başiskele halkının ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten ve çalışmalarını bu yönde gerçekleştiren Başiskele Belediyesi mahallelerde yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkarıyor. Merkezi yer olması nedeni ile özellikle trafik yoğunluğunun yaşandığı Mehmetağa Mahallesi’nde Semt Meydanı’nın yan duvarlarının yapımları tamamlandı.

Başiskele Belediyesi 3 bin 267 metrekarelik alandaki çalışmalarını sürdürüyor

Trafiğin rahatlamasına katkı sağlayacak 108 araçlık otopark yapımı ve otopark üzerinde vatandaşların dinlenme ve sohbet etme imkânı bulacağı meydana dönüştürmek için Başiskele Belediyesi 3 bin 267 metrekarelik alandaki çalışmalarını sürdürüyor.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.