DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sürücülere sıkıntı yaşatan kasis hala yenilenmedi

Sürücülere sıkıntı yaşatan kasis hala yenilenmedi
29.01.2017
907
A+
A-

Sürücülere sıkıntı yaşatan kasis hala yenilenmedi

Değirmendere Saniye Altuncu Sokak’ta yol üzerinde araçların hızlarını yavaşlatması amacıyla konulan kasis araç sürücüleri için risk arz ediyor. Yol üzerinde yer alan kasisin bir bölümündeki plastiği çıktığı için vidalar açıkta duruyor. Bu durum yüzünden bir çok araç sürücüsü sıkıntı yaşıyor.

Araç sürücüleri sıkıntı yaşıyor

İlçemize bağlı Değirmendere Beldesi’nde bulunan Saniye Altuncu sokak’ta bir ayrıntı dikkat çekiyor. Araçların hızlarını düşürmesi için yetkililerce konulan kasis yoğun olarak araç geçmesi sebebiyle zamanla zarar görmüş durumda. Kasisin bir bölümünde yer alan plastik bölüm yerinden çıktığı için kasisi zemine bağlayan vidalar açıkta bulunuyor. Bu durum yüzünden birçok araç sürücüsü bu vidaları fark edemiyor ve araçlar vidaların üzerinden geçiyor. Daha önce de bu sorunu gazetemizde dile getirmiş, araç sürücülerinin isteklerini sayfamızda belirtmiştik. Fakat yetkililer hala kasisin yenilenmesi adına çalışma yapmadı. Araç sürücüleri en kısa sürede kasisin yenilenmesini istiyor.

1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.