DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜGVA ORTAOKUL KIŞ KAMPI SONA ERDİ

TÜGVA ORTAOKUL KIŞ KAMPI SONA ERDİ

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğü ile Ortaokul Koordinatörlüğü’nün gerçekleştirdiği Kış Eğitim ve Sosyal Etkinlik Kampı sona erdi. Kapanış programına öğrenciler, veliler ve TÜGVA Gönüllüleri katıldı. Kahvaltı ve seminer ile başlayan program öğrencilere katılım belgesi takdimi ile son buldu.

ÖĞRENCİLER ÇOK MUTLU

Bir haftalık süre içerisinde gerçekleşen kitap okuma, yarışmalar, sohbetler, sportif faaliyetlerde okçuluk, münazara, eğitim ve seminer çerçevesinde gerçekleşen kampta, Ortaokul öğrencilerin mutlulukları da gözlerden kaçmadı.

“GENÇ KARDEŞLERİMİZİ GELECEĞE HAZIR HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”

TÜGVA’nın öğrenciler için bulunmaz bir fırsat olduğunu söyleyen Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı sözlerine şunları da ekledi; “Genç kardeşlerimizi geleceğe hazır hale getirmek istiyor ve bunun için azimle çalışıyoruz. Onların sıkılmayacağı ve eğleneceği sosyal faaliyetleri ön plana çıkararak hem eğitim hem de eğlenceyi bir arada buluşturuyoruz. TÜGVA’nın misyonu, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamayı hedefleyen bir misyondur. Bu sebeple kış kamplarımızı geleneksel hale getirerek genç kardeşlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

LİSE KAMPI BAŞLIYOR

TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı ayrıca sömestr tatilini fırsat bilerek gerçekleştirilen bu kampın hemen sonrasında yaklaşık 35 lise öğrencisinin de yer alacağı kamp programının planlandığı iletti.

3 16298725_622393224628210_3334431528318703458_n 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.