DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Muhterem Aslan’dan Turkcell’e kampanya tepkisi

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Muhterem Aslan’dan Turkcell’e kampanya tepkisi

TÜKODER Gölcük Şubesi Başkanı Muhterem Aslan’dan Turkcell’e kampanya tepkisi

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Gölcük Şubesi Başkanı Muhterem Aslan, basın açıklaması yayınlayarak, Turkcell’den kendi telefonuna gelen kampanya mesajının gerçekşleşmemesine tepki göstererek, Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne şu açıklamalarda bulundu:

Aslan, “Kimse tüketicileri kandıramaz

“Sayın Turkcell’in, Sayın Saygıdeğer Müşteri Hizmetleri Yöneticilerinin Dikkatine!. 19.01.2017 tarihinde saat: 10:30’da 532 … .. .. nolu telefonuma aşağıdaki sms mesaj gelmiştir.“Yillik abonelik kampanyasinin indirim avantajindan yararlanarak 35 TL ye3GB,750dk,1000SMS iceren Turbo Avantaj3GB yillikaboneligin baslamasini isterseniz TURBO AVANTAJ3GB  yazip 2200 a gonderebilirsiniz. Turkcell in kampanya ve hizmetlerinden sizi haberdar etmemizi istemiyorsaniz IZINIPTAL yazip 2780 e gonderebilirsiniz. B002”Bende aynı gün saat: 20.29’da gereği için 2200’e ekli SMS mesajını gönderdim…“TURBO AVANTAJ3GB” 19.01.2017 saat : 20.29’da ekli SMS mesaj gelmiştir. 3GB internet, her yone 750dk konusma ve 1000 smsiceren Turbo Avantaj 3GB paketini 12 fatura donemi boyunca ayda 35 TL ye kullanmak icin AVANTAJ3GB ONAY yazipcevaplayin. Erken iptal bedeli icin turkcell.com.tr B002… Bende aynen yazıp onay istedim. Saat : 20.32’de gelen SMS mesaj aynen aşağıya kopyalanmıştır. Talebiniz anlasilamamistir. Size ozelavantajli kampanyalar icin www.turkcell.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. B002.. Son mesaja da itibar ederek www.turkcell.com.tr’ sitenizi de ziyaret ettim. Ancak orada da yukarıda vadettiğiniz “3GB internet, her yone 750dk konusma ve 1000 sms”içeren paket yoktu!….Şimdi Size Soruyorum Sayın yetkililer; Anlaşılamayan nedir?…kendi vaad ettiğinize NİÇİN itibar edilmemiştir?!…Bir tüketici olarak bizler niçin kaynatılıyoruz?… Oynatılıyoruz!?…Söz konusu talebimin acilen işleme konulmasını ve söz konusuvaad ettiğiniz KAMPANYA dan faydalandırılmamı bir TÜKETİCİ olarak Sizden arz ve talep ediyorum.Söz konusu kampanyadan faydalandırılmamam durumunda kurumunuzu “BTK” Bilgi Teknolojileri Kurumu nezdinde ve ayrıca 6502 sayılı yasa kapsamında Resmi Gazetede yayımlanan “Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği” ne muhalefetten yargı sürecinin başlatılacağını ihtaren bildiriyorum…”

 

muhterem-aslan-tÅkoder-gîlcÅk-üube-baükanç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.