DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türkiye Belediyeler Birliği heyeti, İZAYDAŞ’ı ziyaret etti BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN İZAYDAŞ’A ÖVGÜ

Türkiye Belediyeler Birliği heyeti, İZAYDAŞ’ı ziyaret etti   BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN İZAYDAŞ’A ÖVGÜ
15.01.2017
1.037
A+
A-

Türkiye Belediyeler Birliği heyeti, İZAYDAŞ’ı ziyaret etti

 BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN İZAYDAŞ’A ÖVGÜ

 

Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin’i ağırladı. Şahin, İZAYDAŞ bünyesindeki tesislerden ve faaliyetlerden çok etkilendiğini belirterek işbirliği çağrısında bulundu.

 

TBB, İZAYDAŞ’TA

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin’i ağırladı. Genel Müdür Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman ve Atık Yönetimi Şube Müdürü Hüseyin Kılıç ile Türkiye Belediyeler Birliği Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisi Osman Şenaydın katıldı.

 

“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLMALIYIZ”

 

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin, İZAYDAŞ Genel Müdürlüğünde çalışmalar ile ilgili süre fikir alışverişinde bulundu. Şahin, daha sonra tesisleri yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. TBB Genel Sekreter Yardımcısı Şahin, atık yönetiminde görülmesi gereken tüm hizmetlerin İZAYDAŞ bünyesinde yer aldığına dikkat çekerek, Türkiye Belediyeler Birliği ile İZAYDAŞ’ın yoğun işbirliği içerisinde olması gerektiğini kaydetti. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise şirket olarak bir yandan faaliyetlerini usulüne uygun bir biçimde sürdürdüklerini, diğer yandan yılda ortalama 4bin ziyaretçi ağırlarken, periyodik olarak da İZAYDAŞ Akademi eğitim programları düzenlediklerini belirtti. Saraç, Türkiye Belediyeler Birliği öncülüğünde tüm gruplara kapılarının açık, her konuda işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

IMG_1625 IMG_1638 IMG_1640

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.