DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YAMAN, BRÜKSEL’DE

YAMAN, BRÜKSEL’DE

Vekil Yaman’ın hızına yetişilmiyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, milletvekilliği seçilmesinin ardından neredeyse gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle seçim bölgesi Kocaeli’de hemen hemen tüm ilçelerde ki programlara katılmaya çalışan Yaman, ayrıca TBMM’de ki görevi yanı sıra birçok önemli görevlerde yer alarak hizmet etmeye çalışıyor.

 YAMAN VE BERABERİNDEKİLER BRÜKSEL’DE

 AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerek TBMM’de gerekse seçim bölgesinde ki koşuşturmasının ardından görev aldığı Hakkari fahri milletvekilliği, İçişleri Komisyon üyeliği ve son olarak Brüksel’de düzenlenen AB bölgesel politikalarının tartışıldığı konferansa katılması için görevlendirilmesinin ardından dün Brüksel’e gitti.

 PARLAMENTOLAR ARASI KONFERANSA KATILACAKLAR

 Brüksel’de düzenlenen “Genişleme Bölgesinde Yerel ve Bölgesel Yönetimler ve AB Bölgesel Politikası” parlamentolar arası konferansına katılmak üzere önceki gün Belçika’ya gitti. TBMM tarafından görevlendirilen Yaman, Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Konya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Sözcüsü Mustafa Baloğlu, İzmir Milletvekili ve İçişleri Komisyonu üyesi Murat Bakan, İzmir Milletvekili ve Çevre Komisyonu üyesi Ertuğrul Kürkçü ve Dış İlişkiler ve Protokol Başkanlığı görevlisi Deniz Cankuş ile birlikte Brüksel’e gitti.

 BRÜKSEL’DE GÖRÜŞMELER YAPACAKLAR

 Burada iki gün boyunca sürecek olan konferansa katılan Yaman ve beraberindekiler Mahalli İdareler, Belediyeler Birliği, Avrupa Bölgeler Meclisi, Türkiye Belçika ikili ilişkileri, Türkiye AB ikili ilişkileri konularında görüş alışverişinde bulunacaklar. Konferans öncesi bir dizi ziyarette gerçekleştiren Yaman ve beraberindekiler ilk olarak AB nezdindeki Daimi Temsilciliğimize Daimi Temsilci Yardımcısı olarak atanan Ayşe Uzer’i ziyaret ettiler. Yaman ve beraberindekiler iki günlük görüşmelerin ardından yurda dönecekler.

Cemil Yaman Brüksel

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.