DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YENİLENEN YÜZÜYLE ÖZYILMAZ TİCARET

YENİLENEN YÜZÜYLE ÖZYILMAZ TİCARET

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de değişen ve gelişen teknolojiye bağlı olarak artan yangın sayısı, özellikle de yangın söndürme cihazlarının önemini bir kez daha arttırmıştır. Kurulduğu günden bu yana sektöre sunduğu itinalı hizmet anlayışı ile fark yaratan Özyılmaz Ticaret Söndürme Cihazları, satışını yaptığı söndürme cihazlarıyla yangın sektöründe kalite ve güven denildiğinde ilk akla gelen firma olmuştur. Dinamik ve genç bir yapıya sahip olan ve İşletmeciliğini Burak Yılmaz’ın yaptığı Özyılmaz Ticaret, sizlere daima en iyi ve kaliteyi sunmak için çalışıyor. Profesyonel kadrosu ile süratle gelişen ürün ve hizmet kalitesine ulaşarak maksimum performans ve minimum maliyet prensibi ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunuyoruz.

ÖZYILMAZ SİZE KALİTEYİ SUNUYOR

Özyılmaz Ticaret sizlere kaliteyi, dayanıklılığı ve yüksek verimi bir arada sunuyor. Mükemmel performansı ve uygun fiyatlarıyla sadece satış sırasında değil satış sonrasında da destek, konforu ve güveni sunuyor. Günümüz rekabet ortamında kalitesini ön planda tutarak dağıtım hizmetlerini hatasız yürütmek ise temel ilke olarak benimsemektedir. Bu bağlamda sektördeki tek tam çözüm olan Özyılmaz Ticaret müşterilerine en yüksek kalitede hizmet vermeye devam edecektir.

 YANGIN SÖNDÜRME TÜPLERİ

 Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışan firmamız, yangınlara karşı can ve mal güveliği için Yangın söndürme tüpü, yangın söndürme cihazları satışını tüm yöre halkına yapmaktadır Özyılmaz Ticaret olarak. Genç, dinamik ve deneyimli kadromuzla en iyi hizmeti sürekli ve uygun fiyatla sunmak bizler için gurur vericidir. Her türlü sipariş ve sorunlarınız için gecikmeden bizimle irtibat kurunuz.

ARAÇ TİPİ SEYYAR SÖNDÜRÜCÜLER

Kara ve deniz vasıtalarında, özellikle binek araçlarda, ABC sınıfı yangınlarda etkili, en az bir adet 1 kg veya 2 kg kapasiteli seyyar söndürücülerin, yolcu ve yük taşıyan ticari araçlarda, taşıma kapasitelerine göre en az bir adet 6 kg kapasiteli seyyar söndürücülerin bulundurulmaları can ve mal güvenliği açısından gerekli, karayollarında seyir güvenliği açısından Karayolları Trafik Kanunu mecburi uygulaması kapsamındadır. Özyılmaz Ticaret Çiftlik Mahallesi Olgun Petrol karşısında sizlere hizmet vermeye devam ediyor.

IMG_20170113_102903 IMG_20170113_103215

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.